Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Skolebestyrelsens årsberetning 2012/2013. Forældrevalgte medlemmer af Rådhusskolens bestyrelse: Andreas Nørgaard, Poul Møller, Anja Valbak, Anita Godt,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Skolebestyrelsens årsberetning 2012/2013. Forældrevalgte medlemmer af Rådhusskolens bestyrelse: Andreas Nørgaard, Poul Møller, Anja Valbak, Anita Godt,"— Præsentationens transcript:

1 Skolebestyrelsens årsberetning 2012/2013. Forældrevalgte medlemmer af Rådhusskolens bestyrelse: Andreas Nørgaard, Poul Møller, Anja Valbak, Anita Godt, Kate Vermeren. Suppleanter: Diana Ossian, Marianne Sørensen.

2 Vigtigt! Husk at alle referater ligger på Rådhusskolens skoleport så de kan læses. Bestyrelsen vil gerne have kommentarer og input til arbejdet. Der er bestyrelsesvalg i januar 2014 – I OPFORDRES TIL AT STILLE OP! Læs videre og se hvad vi i bestyrelsen har lavet i år!

3 Følgende principper er diskuteret og besluttet af bestyrelsen Alkoholpolitik Brug af netforbindelse Princip om sejlads i skoletiden Princip om tilsyn Sundhedspolitik Princip for faglige og sociale mål med lejrskole. Tradition i forbindelse med dimission

4 Høringssvar. Der er i årets løb givet høringssvar til Børne og uddannelsesudvalget på følgende: – Digital strategi – Kvalitetsrapport – naturfagsstrategi

5 LIDT ANDET! Der har også været tid til at læse og drøfte en artikel fra forældre og samfund omhandlende emnet opdragelse.

6 Så har vi revideret forretningsordenen. Så den blev opdateret til vores virkelighed. Møde hver anden måned, dog undtaget juli. Ny procedure om høringssvar (skoleleder fremsender forslag inden bestyrelsesmødet)

7 Deltagelse i forældrearrangement. Psykolog Søren Glistrup lavede 3 foredrag for forældregruppen.

8 Noget nåede vi ikke. Vi ville have lavet en forældrearbejdsdag sammen med personalet, som skulle omhandle skolens atriumgårde  Men det laver skolen næste skoleår som et fælles projekt for elever, forældre og personale - Her vil vi naturligvis komme rundt og tale med forældrene og deltage i de teams vi hører til.


Download ppt "Skolebestyrelsens årsberetning 2012/2013. Forældrevalgte medlemmer af Rådhusskolens bestyrelse: Andreas Nørgaard, Poul Møller, Anja Valbak, Anita Godt,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google