Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Involverende undervisning. Hvem er Bo Krüger? Direktør Moving Minds Cand.mag. I pædagogik Skuespiller. Hjælper organisationer med at få gode idéer og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Involverende undervisning. Hvem er Bo Krüger? Direktør Moving Minds Cand.mag. I pædagogik Skuespiller. Hjælper organisationer med at få gode idéer og."— Præsentationens transcript:

1 Involverende undervisning

2 Hvem er Bo Krüger? Direktør Moving Minds Cand.mag. I pædagogik Skuespiller. Hjælper organisationer med at få gode idéer og lære på nye måder. Har bl.a. arbejdet med Novo, Ikea og Skat. Har været 5 år på Teknologisk Institut.

3 Gode grunde til at involvere Vi kan max. Lytte passivt i 15-18 minutter.

4 Gode grunde til at involvere Vi kan max. Lytte i 15-18 minutter. Vi vil bruge vores viden og erfaringer.

5 Gode grunde til at involvere Vi kan max. Lytte i 15-18 minutter. Vi vil bruge vores viden og erfaringer. Viden skal tygges.

6 Gode grunde til at involvere Vi kan max. Lytte i 15-18 minutter. Vi vil bruge vores viden og erfaringer. Viden skal tygges. Beslutninger er ikke en rationel proces.

7 Gode grunde til at involvere Vi kan max. Lytte i 15-18 minutter. Vi vil bruge vores viden og erfaringer. Viden skal tygges. Beslutninger ikke en rationel proces. Følelser øger hukommelsen.

8 Det fik vi prøvet Energizer Holdningsgymnastik Refleksion Summerunder Spørgsmål før svar Klyngning af spørgsmål


Download ppt "Involverende undervisning. Hvem er Bo Krüger? Direktør Moving Minds Cand.mag. I pædagogik Skuespiller. Hjælper organisationer med at få gode idéer og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google