Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Målstyring KPI... – Hvad kunne vi måle på? Leveringsevne - evne til at levere materialer og information nøjagtigt og præcist til kunder (interne & eksterne)

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Målstyring KPI... – Hvad kunne vi måle på? Leveringsevne - evne til at levere materialer og information nøjagtigt og præcist til kunder (interne & eksterne)"— Præsentationens transcript:

1 Målstyring KPI... – Hvad kunne vi måle på? Leveringsevne - evne til at levere materialer og information nøjagtigt og præcist til kunder (interne & eksterne) Kvalitet - evne til at sælge, levere og producere 1.klasses kvalitet i alle aspekter Effektivitet - evne til at være de mest omkostningseffektive i alle processer

2 Målstyring KPI... – Hvad kunne vi måle på? Gennemløbstid - evne til at have den kortest mulige gennemløbstid fra udvikling til kunden Medarbejdertilfredshed - evne til kontinuerligt at forbedre sig indenfor alle forretningsområder baseret på tilfredse medarbejdere Hvad ville du måle på ?????

3 Målstyring Målstyringstavler ”Når målene er veldefineret, skal de også fremstå let og overskuelige for alle i organisationen” Formål med målstyringstavle: Ethvert områdes grundlag for at kunne synliggøre øjeblikkelig status, fremdrift og udvikling ligger i brugen og udviklingen af en målstyringstavle !!!!

4 Målstyring Målstyringstavler 4 krav til en funktionsdygtig og brugbar tavle: 1.Simpel 2.Let at opdatere 3.Let at forstå 4.Let at bruge i det daglige En god, korrekt udformet tavle synliggør mål og resultater, engagerer og motiverer medarbejdere og viser fremdrift, samt status på aktiviteter og projekter.

5 Målstyring Mål og resultaterTeam Navn Her og nu P D C A Pr od ukt ivit et SH - nat

6 Målstyring 1.Opfølgning giver stress… 2.Vi bruger for meget tid på at ajourføre tavler… 3.Vi har prøvet det hele før  4.Planen ændres hele tiden… 5.Vi arbejder jo ikke i samme tempo…. 6.Tavlen er kun til kontrol !!!! 7.Ingen opfølgning på problemstillinger…. 1.Overblik giver mulighed for tidlig reaktion og jævnt tempo 2.Men endnu mere på ændring af planer ! 3.Ingen undskyldning for at lade problemer ligge ! 4.Synlig planlægning kan alle se og giver mere fleksibilitet 5.Overblik er vigtigt, så evt. overskydende ressourcer bruges bedst ! 6.Hvis vi vil være bedre, skal vi vide hvor vi er dårlige (og gode) !! 7.Ansvaret og beslutninger flyttes fra toppen til teams, så man har en god mulighed for at ændre kurs i tide !!!

7 Målstyring Mødestruktur ”En fast mødestruktur er grundlag for god målstyring” !!! Hvad er passende hos jer ? Dagligt, ugentligt, månedligt, årligt – antal ? / længde? Fast dagsorden – hvilken ?


Download ppt "Målstyring KPI... – Hvad kunne vi måle på? Leveringsevne - evne til at levere materialer og information nøjagtigt og præcist til kunder (interne & eksterne)"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google