Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ungeindsats i jobcenter Middelfart Middelfart. Ungeindsats i jobcenter Middelfart 2008 politisk fokus på ungeindsatsen, herunder deltagelse i UTA Januar.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ungeindsats i jobcenter Middelfart Middelfart. Ungeindsats i jobcenter Middelfart 2008 politisk fokus på ungeindsatsen, herunder deltagelse i UTA Januar."— Præsentationens transcript:

1 Ungeindsats i jobcenter Middelfart Middelfart

2 Ungeindsats i jobcenter Middelfart 2008 politisk fokus på ungeindsatsen, herunder deltagelse i UTA Januar 2009, oprettelse af ungeteam i jobcenteret Samarbejdsaftale med UU-Lillebælt Projekt Reboot i samarbejde med EUC-Lillebælt i samarbejde med jobcenter Fredericia Partnerskabsaftale med lokale uddannelsesinstitutioner Etablering af Job og Kompetencehus – fokus på udvikling af tilbud til unge 18 til 30 år.

3 Nye unge projekter ISU projekt servicemanager – metodeudviklingsprojekt for unge – herunder kompetenceudvikling af jobcenterets medarbejdere. Projekt Unge – godt i gang

4 Projekt: Unge – godt i gang Organisering: Styregruppe Projektgruppe sagsbehandlere

5 Lidt statistik

6 Lidt statistik fortsat Forsikrede ledige Juli 2008Juli 2009 18 – 24 år837 25 – 29 år1242 Hovedtotal2079

7 Styregruppe og Projektgruppe Styregruppe Deltagere; souschef, teamledere og projektleder sikrer opfyldelsen af målene for projekt: Unge - godt i gang godkender aftaler og procedure foretager løbende evaluering Projektgruppen Deltagere: projektleder, projektmedarbejder, administrator ”produktion”, koordinering af indsats, administration, afrapportering osv. Sagsbehandlere Back up og afholder opfølgningssamtaler (primært for match 4 og 5)

8 Nuværende snitflader/netværk i unge indsatsen Udd.inst.UU mentorer Virksomheds center ISU FVU AOF/ VUC Jobcenter sagsbehandl. Fysioterapi Kostvejledning Rusmiddel center Ung med omtanke (16 til 19 år) JK Socialfor valtning

9 Målet for os ved at deltage i projekt: Unge – godt i gang Målet er at vi efter deltagelse i projektet har opnået mere viden om og fået udviklet en konkret anvendelig og fælles model for ungeindsatsen i Middelfart kommune. At alle parter omkring de unge yder det som de er bedst til – og vi sammen finder den indsats, der kan være med til at understøtte at flere unge starter og gennemfører en ungdomsuddannelse - og dermed bringes tættere på arbejdsmarkedet og selvforsørgelse.


Download ppt "Ungeindsats i jobcenter Middelfart Middelfart. Ungeindsats i jobcenter Middelfart 2008 politisk fokus på ungeindsatsen, herunder deltagelse i UTA Januar."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google