Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Styreform ”Central styring – decentral ledelse”

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Styreform ”Central styring – decentral ledelse”"— Præsentationens transcript:

1 Styreform ”Central styring – decentral ledelse”
Klar adskillelse af politik og administration Kontraktstyring af ca. 125 virksomheder fordelt på 29 politikområder Kontrakten indgås mellem Regionsråd og virksomheden Ingen forvaltninger Nye roller til næsten alle

2 Ældre- og handicapudvalget
Regionsråd Aftalestyring Børne- og skoleudvalget Ældre- og handicapudvalget Sundhedsudvalget Erhvervs- og arb.mar. udvalget Fritids- og kulturudvalget Teknik- og miljøudvalget Økonomiudvalget Virksomheder De politiske udvalg har intet driftsansvar, men fungerer som ”vejleder” for Regionsrådet indenfor deres respektive fagområder. Der er nedsat 6 fagudvalg og Økonomiudvalget.

3 Ældre- og handicapudvalget
Regionsråd Dialog Aftalestyring Ældre- og handicapudvalget Dialog Virksomheder Det er udvalgene, der har dialogen med virksomhederne. Dette sker primært som et element i budgetprocessen, hvor udvalgene har muligheden for at komme med forslag til ændringer i aftaler og lignende.

4 Regionsråd Virksomheder Ledelsesinfo Dialog Fagråd Aftalestyring
Direktion Stabsfunktioner Fagråd Daglig dialog Virksomheder Direktionen har den daglige kontakt med virksomhederne. Det sker bla. gennem fagråd, som består af virksomhedsledere fra beslægtede virksomheder, eks. alle skoler. Fagrådet ledes af direktøren med ansvar for fagområdet.


Download ppt "Styreform ”Central styring – decentral ledelse”"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google