Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Udarbejdelse Af Fysikrapport

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Udarbejdelse Af Fysikrapport"— Præsentationens transcript:

1 Udarbejdelse Af Fysikrapport
- Den ultimative guide til et bedre standpunkt -

2 Udarbejdelse af fysikrapport
Forord Opbygning af rapport - Forside - Indledning - Teori - Forsøg - Perspektivering - Opsummering - Eventuelt? Link og hjælpemidler Udarbejdelse af fysikrapport Udarbejdelse af fysikrapport

3 Forord: Denne PowerPoint er oprettet som vejledende hjælp til udarbejdelsen af en god fysikrapport. Ved overholdelse af følgende indhold, er risikoen for en undermiddel karakter simpelthen pålagt undervurdering fra lærerens side. Tak til Henrik (lærer for 10. klasse), der med sit indholdsrige foredrag hjalp mig til denne PowerPoint. Held og lykke og pøj pøj med arbejdet!

4 Opbygning - 1Forside:

5 Opbygning – 2: Indledning:
Første skridt til en indholdsmættet rapport er indledningen. Her bliver der opbygget en kort tekst med redegørelse for de gennemgående ting læseren vil opleve i rapporten. Det kan være eventuelle spørgsmål man indsætter, som forsøg på at indlede læserens interesse. Hvis f.eks. rapportens omhandlende emne var Mad Kemi (Organisk kemi), kunne spørgsmål som: Hvad er organisk kemi? Hvad er tilsætningsstoffer? Hvad er en emolgater? ..være interessante at sætte læseren ind i.

6 Opbygning – 3: Teori:

7 Opbygning – 4: Forsøg:

8 Opbygning – 5: Perspektivering:

9 Opbygning – 6: Opsummering:


Download ppt "Udarbejdelse Af Fysikrapport"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google