Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Uddannelse: pædagog Faglig interesse: Mobile medier I hverdagslivet – konsekvenser Ting jeg er nødt til at forholde mig til udover studiet: Familie med.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Uddannelse: pædagog Faglig interesse: Mobile medier I hverdagslivet – konsekvenser Ting jeg er nødt til at forholde mig til udover studiet: Familie med."— Præsentationens transcript:

1

2 Uddannelse: pædagog Faglig interesse: Mobile medier I hverdagslivet – konsekvenser Ting jeg er nødt til at forholde mig til udover studiet: Familie med småbarn og studiejob

3 Jeg er 25 år gammel og tilsyneladende gruppens jyde. Jeg har studeret Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet med tilvalg på Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet. Når jeg blir voksen vil jeg gerne arbejde med noget kreativt og tjene mange penge. Derudover løber jeg et orienteringsløb I ny og næ.

4 Uddannelse: BA i Europæisk Etnologi Faglig interesse: Identitetsoppfattelse, nettverkssamfunn og digital globalisering Om meg: 25 år, bodd I København i 3 år, opprinnelig fra Oslo, musikkinteressert

5 Faglig baggrund: Multimediedesigner -> Bachelor Digital konceptudvikling Tre år på reklamebureau -> praktik I new york Interesse: Arkitektur, medier, cykling, fis og ballade, god mad og rødvin Forventninger: At få nogle dybdegående teorier indenfor design og kommunikation.


Download ppt "Uddannelse: pædagog Faglig interesse: Mobile medier I hverdagslivet – konsekvenser Ting jeg er nødt til at forholde mig til udover studiet: Familie med."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google