Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hovedresultater af Trivselsundersøgelse 2019

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hovedresultater af Trivselsundersøgelse 2019"— Præsentationens transcript:

1 Hovedresultater af Trivselsundersøgelse 2019
6. maj 2019 Hovedresultater af Trivselsundersøgelse 2019 Halvårsmøde administration og bydækkende enheder, forår 2019 Sidehoved

2 Fremgang på ni ud af 10 temaer i hele BUF
Fremgang på alle temaer i trivselsundersøgelsen med undtagelse af indflydelse som ligger på samme niveau. Mest markant er fremgangen i vurderingen af ledelsen, som sammen med indhold i arbejdet er det højest scorende tema. Sundhedsfremme og det fysiske arbejdsmiljø vurderes lavest.

3 Fordobling af den fysiske vold i BUF
Har du inden for de sidste 12 måneder været udsat for - ja: Krænkende adfærd: Det bemærkes særligt, at andelen af medarbejdere, der har oplevet fysisk vold inden for de sidste 12 måneder er steget betydeligt ift. 2017, og nu ligeledes ligger betydeligt højre end gennemsnittet for andre danske kommuner. Særligt ift. udvikling og benchmark Der er i årets undersøgelse tilføjet uddybende definitioner af de fire typer krænkende adfærd. Disse definitioner må forventes at have betydning for besvarelserne. Der er desuden tilføjet en ekstra svarkategori ”Ja, en enkelt gang”, som ligeledes må forventes af have en vis betydning for besvarelserne. Spørgsmål 23 vedr. mobning vedrører i 2019 også chikane, og diskriminerende handlinger, hvilket ikke var tilfældet i Disse forhold bør således holdes for øje, når der sammenlignes med 2017 og benchmark.

4 Fysisk vold – fordeling på faggrupper og hyppighed (BUF)
Note: Svarmuligheden ”Ja, en enkelt gang” er ny i 2019

5 Mobning, chikane og diskriminerende handlinger – fordeling på faggrupper og hyppighed (BUF)
Note: Formuleringen af spørgsmål er ændret, så chikane og diskriminerende handlinger er nye i 2019


Download ppt "Hovedresultater af Trivselsundersøgelse 2019"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google