Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Et undervisningsforløb med udgangspunkt i realityserien De unge mødre.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Et undervisningsforløb med udgangspunkt i realityserien De unge mødre."— Præsentationens transcript:

1 Et undervisningsforløb med udgangspunkt i realityserien De unge mødre.
Reality-tv Et undervisningsforløb med udgangspunkt i realityserien De unge mødre.

2 Mål At arbejde analytisk med genren
Se bagom genren - hvad er det vi ikke får at se? Arbejde med følgende kompetencer: - æstetiske kompetence - hermeneutiske - etiske Refleksion over følgende: fordele og ulemper ved genren – hvad fortæller genren om den tid vi lever i – hvilken indflydelse har genren på de unges identitetsdannelse –

3 Faserne er følgende: Førfase: Fælles brainstorm over genren. Hvad ved vi om genren, hvilke programmer kender eleverne, og hvad er det der fanger modtager? Midterfasen: Vi ser et afsnit af De unge mødre og laver en fælles deduktiv analyse. Efterfølgende vælger eleverne mellem 2 forskellige youtubeklip og laver i grupper en induktiv analyse. Efter/ reflektionsfase: Fordele og ulemper ved genren – hvad fortæller genren om den tid vi lever i – hvilken indflydelse har genren på de unges identitetsdannelse. Vi læser novellen Skabt for hinanden af Svend Åge Madsen og gisner om fremtiden. Evalueringsfasen: Eleverne leger i grupper produktionsselskab, og skal lave et ideoplæg til et realityprogram.

4 Links: De unge mødre( til fælles analyse):
Til elevarbejde: Singleliv: Paradise: Novelle: Findes i Novelleveje:


Download ppt "Et undervisningsforløb med udgangspunkt i realityserien De unge mødre."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google