Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Brian Svendsen og Hanne Larsen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Brian Svendsen og Hanne Larsen"— Præsentationens transcript:

1 Brian Svendsen og Hanne Larsen
Lyd i undervisningen:

2 Plan for workshop Hvad kan jeg gøre med/bruge lyd til i undervisningen? - Praktiske eksempler. Teknisk gennemgang Hands-on - I skal selv prøve

3 Hvad kan jeg bruge lyd til?
Lyd og Kommentering Eksempel Eleverne afleverer opgave i mundtlig form (Lyd) Mundtlige oplæg fra lærer til en opgave (lærerfri undervisning) Som supplement til undervisningen: Inddragelse af allerede eksisterende udsendelser som eksempel på problemstilling Podcasts i originalsprog til inddragelse i mundtligsprogfærdigheds undervisning, men også til udvikling af elevens mundtlig sprogfærdighed Eksempel på gloseindlæring Lyd og kommentering: Lyd som feedback på skriftlige opgaver (funktion i Word) Elever afleverer produkt i lydform – velegnet til gruppearbejde – sproglig bevidsthed – Noget der skal bruges igen. Mundtlig oplæg fra lærer – ved lærerfri undervisning – Oplæg til opgave, forløb, projekt, . Fx ved lærerfri undervisning, og undervisning i andre læringsrum end det traditionelle klasselokale, hvor undervisningen foregår asynkront. Inddragelse af allerede eksisterende udsendelser som eksempel på problemstilling fx: Tale, ekspertudtalelse, interview, musik interview. Podcasts i orginal sprog til inddragelse i mundtligsprogfærdigheds undervisning, men også til udvikling af elevens mundtlig sprogfærdighed. Gemmes optagelserne kan podcast bruges som portfolie og vise lærer og ikke mindst eleven dennes sproglige udvikling.

4 Hvad kan jeg gøre med lyd?
Lærerens egen indtaling af forklaring på teori, (til differentieret undervisning ) Eksempel Elevernes indtaling af besvarelse af en given opgave til brug for andre. Tilføjet lærerens feedback på opgaven. Musik som supplement til fiktionslæsning. Mp3 m.v. Eksempel Lærerens egen indtaling af forklaring på teori, til differentieret undervisning – kan evt. kobles sammen med øvelsesopgaver i læringsobjekter med mulighed for feedback i form af point eller karakterer eller som oplæg til diskussion på klassen før eller i undervisningen. Feks. Som underlægning til powerpoint show.

5 Teknikken Skype bot, Windows lydoptager Formater: Wave, MP3
Optagelse af lyd Windows lydoptager Free sound Recorder Wavepad

6 Hands – on øvelser Optagelse af lyd som baggrundsforklaring til
diasshow . Kommentering af stil afleveret elektronisk.


Download ppt "Brian Svendsen og Hanne Larsen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google