Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

BR10 Opgave Kapitel 4 Konstruktioner 4.1 Generelt

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "BR10 Opgave Kapitel 4 Konstruktioner 4.1 Generelt"— Præsentationens transcript:

1 BR10 Opgave Kapitel 4 Konstruktioner 4.1 Generelt
Tage og ovenlys i tage skal udføres, så der opnås tilfredsstillende sikkerhed mod ? Bygningskonstruktioner skal dimensioneres, så de kan modstå De normalt forekommende statiske og dynamiske påvirkninger. Gennemtrædning. Bygningskonstruktioner og -materialer må ikke have et fugtindhold, der ved indflytning medfører? Risiko for vækst af skimmelsvamp. Fundering skal ske til? Frostsikker dybde og bæredygtig bund eller på anden måde, så der ikke opstår skader som følge af bevægelser i jordbunden.

2 BR10 Opgave Kapitel 4 Konstruktioner
Garager, carporte, overdækkede terrasser, udhuse, drivhuse og lignende bygninger på højst 50 m² kan udføres, uden at? 4.2 Dimensionering af konstruktioner Dimensionering af Snelast på konstruktioner skal ske på grundlag af følgende Eurocodes? Styrke og stabilitet er eftervist ved beregning. DS/EN Snelast, med DS/EN DK NA Opvarmede væksthuse ved gartnerier samt teltoverdækning af beholdere for opbevaring af flydende husdyrgødning gælder stk. 1 med den lempelse, at kravene til snelast kan reduceres med Når der anvendes materialer og konstruktioner, der ikke dækkes af Eurocodes angivet i stk. 1, skal det ? På anden vis dokumenteres, at der opnås sikkerhedsmæssigt tilfredsstillende forhold. 65 pct.

3 BR10 Opgave Kapitel 4 Konstruktioner
4.3 Glaspartier, glasflader og glaskonstruktioner Glaspartier, glasflader og glaskonstruktioner skal udføres og dimensioneres, så der opnås? Sikkerhedsmæssigt tilfredsstillende forhold mod personskader. Glas skal kunne modstå de forekommende laster Laster kan være:? Glaspartier i vægge samt glasdøre og glaspartier ved døre bør? Vind-, sne- og egenlast. Afmærkes eller afskærmes.

4 BR10 Opgave Kapitel 4 Konstruktioner 4.6 Fugt og holdbarhed
Vådrum, herunder baderum samt bryggers og wc-rum med gulvafløb skal opfylde følgende krav: 3 krav ? Kapitel 4 Konstruktioner Klimaskærmen skal være udført, så der opnås tæthed mod indtrængen af? 4.6 Fugt og holdbarhed 1) Gulve og vægge skal udføres, så de kan modstå de fugtpåvirkninger og de mekaniske og kemiske påvirkninger, der normalt forekommer i vådrum. Regn og smeltevand fra sne. Tage skal udføres, så regn og smeltevand fra sne på forsvarlig måde kan løbe af. Tagvand skal via? 2) Gulve og gulvbelægninger, herunder samlinger, tilslutninger, rørgennemføringer og lignende, skal være vandtætte. Tagrender og/eller tagnedløb afledes til afløb. 3) Vægge og vægbeklædninger, herunder samlinger, tilslutninger, rørgennemføringer og lignende, skal være vandtætte i den vandbelastede del af rummet.

5 BR10 Opgave Kapitel 4 Konstruktioner 4.7 Byggepladsen
På byggepladsen og under byggearbejdets udførelse skal der gennemføres? Byggepladsen skal indrettes, så der ikke? 4.7 Byggepladsen Tilfredsstillende brandværnsforanstaltninger. opstår gener på de nærmeste grunde eller på offentlige og private vej og fortovsarealer. Endvidere gælder Arbejdstilsynets bekendtgørelse om indretning af byggepladser og lignende arbejdssteder samt Erhvervs- og? Indkørsel til byggepladser skal være? Befæstet på forsvarlig måde og holdes i forsvarlig stand. Byggestyrelsens bekendtgørelse om bygge- og anlægsarbejder i perioden 1. november til 31. marts.


Download ppt "BR10 Opgave Kapitel 4 Konstruktioner 4.1 Generelt"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google