Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Produktionsskolernes Målgrupper M.V.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Produktionsskolernes Målgrupper M.V."— Præsentationens transcript:

1 Produktionsskolernes Målgrupper M.V.
Hvilke målgrupper skal der satses på? Hvor lang tid skal et ophold vare? Hvordan får vi de unge til at komme – og blive hos os? Hvordan skal vejledningen være?

2 Hvilke målgrupper skal der satses på?
Overordnet regelsæt for, hvem der kan optages (fx alder og ingen uddannelse) Spørgsmålet om målgruppevurderinger: Ekstern: pro et contra Intern: kunne sige nej Unge i situationen, hvor de har brug for det – løbende optag En blandet gruppe af unge med forskellige forudsætninger og udfordringer Og så er dem, vi ikke kan optage…. Hvilke målgrupper skal der satses på?

3

4 Hvor lang tid skal et ophold vare?
Individuel varighed uden snæver begrænsning som hovedprincip Løbende udslusning (ikke på oven- eller udefra fastsatte tidspunkter), når det passer i den unges forløb Hvornår er længe nok eller mere end nok? (Fx manglende progression; andet tilbud nødvendigt – enten fordi det ikke er det rigtige tilbud eller fordi vi ikke kan nå længere med den unge osv.) a Hvor lang tid skal et ophold vare?

5

6 Hvordan får vi de unge til at komme – og blive hos os?
En anden vej til uddannelse (de 5 dogmer: produktion, progression, individuelle forløb, forpligtende arbejdsfællesskab, integreret teori) Spændende og udfordrende opgaver på værkstedet i et arbejdsfællesskab, som er afhængig af, at du møder Et attraktivt ungdomsmiljø Identifikation med skolen/værkstedet (arbejdstøj med skolens navn, lave projekter ude i lokalsamfundet…) Hvordan får vi de unge til at komme – og blive hos os?

7

8 Hvordan skal vejledningen være?
Vejledning integreret i værkstedet Uddannelses- og erhvervsvejledning Hvordan skal vejledningen være?


Download ppt "Produktionsskolernes Målgrupper M.V."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google