Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mobbet/chikaneret af leder

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mobbet/chikaneret af leder"— Præsentationens transcript:

1 Mobbet/chikaneret af leder

2 Mobbet/chikaneret af leder: Sammendrag
John blev forfremmet til District Manager (DM) på Tyco for omkring seks måneder siden. For det meste har han kunnet holde sine egne salgsmål, men hans region har som helhed kæmpet med at nå målene. John’s manager, Ren, er under et stort pres for at opfylde kvartalets salgsmål. Han har telefonmøder og teammøder for at gennemgå tallene. Under disse møder, ydmyger Ren de DM'er, hvis rapporter viser nedadgående salg. Han er spydig og sarkastisk, og han skærer dem af, når de forsøger at forsvare sig. Han afslutter mødet med at sige “Som sædvanligt var dette møde en joke ... I er alle heldige, at I stadig har et job”. Indtil videre har John salgstal været gode, så John har været i stand til at undgå direkte angreb fra Ren.

3 Mobbet/chikaneret af leder: Diskussionsstartere
Hvad ville du gøre, hvis du var: en af medarbejderne med nedadgående salg? John? Hvem har hvilke ansvarsområder: medarbejderne med nedadgående salg? medarbejderne med en stigning i salg? Hvad er de potentielle problemer og konsekvenser omkring disse handlinger? Ville omstændighederne være anderledes, hvis: manageren også fremhævede nogle af de medarbejdere, der opfylder deres salgsmål? manageren ikke brugte ukvemsord, men truede med at fratage dem deres job, hvis de ikke nåede deres salgsmål? manageren under fire øjne fortalte hver af medarbejderne, at deres job er i fare, hvis de ikke når deres salgsmål?

4 Mobbet/chikaneret af leder: Vejledning
Tyco anser mobning for at være gentagende truende og uhøflig adfærd, der forstyrrer en medarbejders evne til at udføre hans/hendes arbejde, hvad enten det er rettet mod en gruppe eller en enkeltperson. Tyco’s politikker for chikane-fri arbejdsplads forbyder alle former for chikane, herunder mobning. Alle Tyco International's medarbejdere er ansvarlige for at opretholde et professionelt chikane-frit arbejdsmiljø, hvor alle har respekt for hinanden, og for dem vi omgås på Tyco's vegne. Agenter, uafhængige entreprenører, gæster, kunder, forhandlere og andre ikke-ansatte må heller ikke deltage i mobning. Medarbejdere må med rimelighed nægte at arbejde sammen med ikke-ansatte, der deltager i mobning. Tyco tolererer ikke nogen form for gengældelse mod en medarbejder, som rapporterer mobning i god tro.

5 Mobbet/chikaneret af leder: Det har vi lært
Tyco tolererer ikke nogen form for chikane eller mobning. Selv hvis man er presset af arbejdet, skal man altid behandle andre med respekt og i overensstemmelse med vores værdier. Tyco er engageret i at vedligeholde et positivt arbejdsmiljø. Enhver medarbejder, der viser sig at have været indblandet i mobning, vil blive genstand for et passende disciplinære tiltag, op til og inklusive opsigelse. Husk, at mobning er uacceptabelt hos Tyco, og indblanding i sådanne handlinger eller praksisser kan indebære en negativ indvirkning på din fremtid i virksomheden.

6 Fremsætte en bekymring
Det er vigtigt at hjælpe til med at bevare vores vitale værdier og vores omdømme. Hvis du ser en handling, der gør dig ubekvem, eller hvis du føler, det er upassende, er der mange muligheder for at videregive en bekymring. De er: Ledere HR-repræsentanter Juridisk Afdeling Ombudsmandens kontor eller ConcernLINE Vital Tyco Concerns hjemmeside for bekymringer * ( * BEMÆRK: Medarbejdere i Frankrig, Belgien, Tyskland og Spanien skal kun rapportere finansielt relaterede bekymringer via ConcernLINE eller Vital Tyco Concerns hjemmeside for bekymringer.


Download ppt "Mobbet/chikaneret af leder"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google