Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Niveau 1 Er det basale tilbud om graviditetsundersøgelser, fødselshjælp og barselspleje til kvinder, hvis graviditet vurderes uden øget risiko.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Niveau 1 Er det basale tilbud om graviditetsundersøgelser, fødselshjælp og barselspleje til kvinder, hvis graviditet vurderes uden øget risiko."— Præsentationens transcript:

1 Niveau 1 Er det basale tilbud om graviditetsundersøgelser, fødselshjælp og barselspleje til kvinder, hvis graviditet vurderes uden øget risiko.

2 Niveau 2 Indebærer et udvidet tilbud, som kan varetages af de faggrupper, der arbejder inden for svangreomsorgen. Det kan fx dreje sig om tilbud til: Rygere. overvægtige. kvinder med tidligere dårlig fødselsoplevelse. mislykket ammeforløb. kvinder der venter mere end ét barn.

3 Niveau 3 Indebærer et udvidet tilbud, som involverer et tværfagligt samarbejde med andre faggrupper i sundhedssektoren og/eller tværsektorielt samarbejde med kommunen. Eksempelvis: sociale, medicinske eller psykologiske problemstillinger af mere kompleks karakter. psykologiske/psykiatriske problemer. kvinder som har nyopståede eller kroniske somatiske lidelser. Kvinder med sværere sociale problemstillinger af enten økonomisk eller familiær karakter.

4 Niveau 3 Den gravide/familiens problemstillingerne er ofte ikke tydelige i forhold til, hvorvidt det vil give problemer med barnets tarv. Behov for forskellige støtteforanstaltninger med det mål at løfte familiens mestringsevne. På niveau 3 er der i udgangspunktet ingen tanke om, at fjerne barnet!

5 De ”lette” går til station Victor
Niveau 3. De ”lette” går til station Victor De øvrige går til KGI Tilbud: støtte til bedre at kunne forstå barnet, individuel terapi og støttende samtaler, parsamtaler og grupper med andre ligestillede. KGI forløb - Åbenhus

6 Niveau 4 Den gravide indplaceres på dette niveau, når der er tale om særlig komplicerede problemstillinger som Rusmiddelproblemer. Svære psykiske/psykiatriske lidelser og/eller alvorlig social belastning Hvor der med høj sandsynlighed vil blive vanskeligheder med tilknytningen mellem mor og barn og varetagelse af barnets tarv.

7 Særlige komplicerede problemstillinger
Indebærer samarbejde tværfagligt/tværsektorielt med specialiserede institutioner eksempelvis: Familieambulatorium Familieinstitutioner og andre behandlingstilbud. Kløvergården Psykiatrien/social psykiatrien


Download ppt "Niveau 1 Er det basale tilbud om graviditetsundersøgelser, fødselshjælp og barselspleje til kvinder, hvis graviditet vurderes uden øget risiko."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google