Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tillid Jeg ved Gud ikke vil give mig noget (at gøre), som jeg ikke kan håndtere. Jeg ville bare ønske Han ikke havde så meget tillid til mig.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tillid Jeg ved Gud ikke vil give mig noget (at gøre), som jeg ikke kan håndtere. Jeg ville bare ønske Han ikke havde så meget tillid til mig."— Præsentationens transcript:

1 Tillid Jeg ved Gud ikke vil give mig noget (at gøre), som jeg ikke kan håndtere. Jeg ville bare ønske Han ikke havde så meget tillid til mig.

2 Gideon Dommerbogen 6: 12 – 17. Herrens engel viste sig for Gideon og sagde: ‘Herren er med dig, stærke kriger!’ Hvis Herren er med os, hvorfor går det os da så dårligt?’ svarede Gideon. ‘Hvor er alle miraklerne, som vores forfædre fortalte os om? Sagde de ikke, at Herren gjorde en masse undere, da han førte dem ud af Egypten? Han må have forkastet os og overgivet os til midjanitterne!’

3 Da vendte Herren sig til Gideon og sagde: ‘Tag af sted med den styrke du har, og red Israel fra midjanitterne. Jeg sender dig! ‘Men Herre, hvordan skulle jeg kunne redde Israel?’ svarede Gideon. ‘Vores slægt er den svageste i Manasses stamme - og jeg er den yngste i min familie! ‘Men jeg er Herren - og jeg er med dig! Du skal hugge midjanitterne ned alle som en!’ Gideon svarede: ‘Er det virkelig Herren? Utroligt, at han skulle komme til mig. Jeg vil gerne have et bevis på, at det virkelig er Herren, som taler til mig.

4 Vers 36: Da sagde Gideon til Gud: »Hvis det virkelig er dit alvor, at du vil bruge mig til at redde Israel, sådan som du har lovet, vil jeg bede dig om at give mig et tegn. Og så følger beretningen om ulden på tærskepladsen. Gideon lader den ligge natten over. Den ene gang er der dug på ulden, men jorden udenom er tør og den følgende nat beder han om at det modsatte må ske og det sker så.

5

6 Lucys dolk


Download ppt "Tillid Jeg ved Gud ikke vil give mig noget (at gøre), som jeg ikke kan håndtere. Jeg ville bare ønske Han ikke havde så meget tillid til mig."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google