Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Jan Christiansen Nyborg Gymnasium Inspiration bla. fra systime.dk

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Jan Christiansen Nyborg Gymnasium Inspiration bla. fra systime.dk"— Præsentationens transcript:

1 Jan Christiansen Nyborg Gymnasium Inspiration bla. fra systime.dk
It og Leavitt Jan Christiansen Nyborg Gymnasium Inspiration bla. fra systime.dk

2 omstillingsparathed i virksomheden
Med data og digitalisering kan virksomheder hurtigt reagere og agere på trends hos forbrugerne og holde forretningen i takt med virkeligheden. Hvis man vil kunne reagere og agere på nye trendes, hurtigt og effektivt gælder det om at være omstillingsparat i virksomheden.

3 Leavitt s model Organisationsforskeren Harold J. Leavitt

4 Leavitts model om forandring
Omverdens påvirkning

5 Leavitt´s model 4 elementer
Tjek også værktøjskassen på janchr.net Leavitt´s model 4 elementer Struktur her er tale om den interne organisation, ledelsesform og arbejdsdeling samt ide og mål som er i virksomheden Personer som er ansat med øje for Uddannelse Kvalifikationer Motivation og Behov Opgaver som virksomheden lever af eksempelvis Indkøb, Lager, Salg og Marketing samt Økonomi Teknologi som virksomheden brug til at fungere eksempelvis Bygninger, Biler, Computere, Robotter og Inventar

6 Leavitt og omverden Omverdens påvirkning Eksempler om påvirkning fra omverden som forskubber balancen i virksomheden. Nye love hvis der kommer nye lov som påvirker vores produkt eller service. Trends – nye strømninger som gør vi skal ændre arbejdsprocedure eller lægge produktion eller vores services om. Økonomisk krise eller ændringer i samfundsstrukturen En krise eller en ny styrerform kan ændre et lands virksomheder forretningsgane og derved deres indtjening.

7 Link til EMU Leavitt eller Se YouTube herunder


Download ppt "Jan Christiansen Nyborg Gymnasium Inspiration bla. fra systime.dk"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google