Word 2007 F-Niveau Lektion 1 Keld Hinsch.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Fortæl med PowerPoint XP
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Hvordan får du et Print Screen
Grundlæggende PowerPoint
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Powerpoint fornuftig udskrivning
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
FMK FMK er et ambulant system, som alle kan tilgå.
Udlægning af en ny cache
Hvad er genvejstasterne til: søg 1 Ctrl + B Ctrl + S Ctrl + L.
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Måske er I bedste venner i et år,
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Printere Typer og indstillinger Tryk for start. Inkjet Printer En inkjet printer er et af de mest populære redskaber til Pc'en, både for privatpersoner,
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Afslut Frem >>
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
Lav en PowerPointskabelon ved brug af diasmaster
ACU Amtscentret for Undervisning Oversigtsdias –DispositionsvisningDispositionsvisning –KlargøringKlargøring –Første diasFørste dias –Næste diasNæste dias.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Blogging Udvidet design og funktion
Oprettelse af Digital Post
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
VUC Erhverv Vestegnen. En verden VUC Erhverv Vestegnen.
Dette er en automatisk lønforhandling
1 Test i Word 2007 Klik her for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at gemme dit dokument?
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Calc.
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Papirkurven En sidste chance for at redde en tabt fil. Start, tryk her.
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Gem et dokument Følg numrene osv..
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Mit Navn Er Susi DE første 17 år boede jeg på landet. Jeg keder mig...og vil gerne vide hvordan det er at være i “byen”.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
projekt eller lignende
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Kontakter, tilstedeværelse og chat
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLES MATERIALER (ELEV)
OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.
Velkommen til PowerPoint
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Præsentationens transcript:

Word 2007 F-Niveau Lektion 1 Keld Hinsch

Båndets opbygning Bånd Kommandoer Grupper Dialogboksstarter Faner Keld Hinsch

Båndets opbygning Office-knappen Det er her du skal trykke for at: Åbne filer/gemme filer Lave indstillinger for Word Printe og meget andet. Titellinje. Viser det aktuelle dokuments navn. Værktøjslinjen Hurtig adgang Keld Hinsch

Vi er nu klar til det første dokument Tryk på Office-knappen Vælg Ny Keld Hinsch

Vi er nu klar til det første dokument Tryk på Opret Læg mærke til hvor mange muligheder der er for hurtige dokumenter. Keld Hinsch

Skriv følgende tekst: Psykologen til patienten: ”Ja, efter at alle undersøgelserne nu er afsluttet, kan jeg med glæde fortælle Dem, at De ikke lider af mindreværdskomplekser. De er faktisk ikke mere værd, end de føler Dem!” Keld Hinsch

Psykologen til patienten: ”Ja, efter at alle undersøgelserne nu er afsluttet, kan jeg med glæde fortælle Dem, at De ikke lider af mindreværdskomplekser. De er faktisk ikke mere værd, end de føler Dem!” Stil din markør i ”Psykologen”. Tryk Stil din markør i ”afsluttet”. Tryk Stil din markør i ”Dem”. Tryk Stil din markør i ”værd”. Tryk Stil din markør i ”føler”. Tryk 3 gange Keld Hinsch

Du kan nu kaste dig ud i opgaverne 1 til 3 Keld Hinsch