Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En efterårsdag på en bænk
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
At bruge disse to ord rigtigt
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
Arbejdsløs.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
James Bond går tur i en park...
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Oktober 2012 ViTSi Elisabeth Kampmann Vitsi workshop 23. oktober 2012 Elisabeth Kampmann Ergoterapeut, cand.scient.soc.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Den urolige chef kigger på uret,
Med dejlige varme farver
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Telefonen ringer.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!. Om et øjeblik...
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Af Pernille Mathiesen og Rikke Wiuff
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.
En ganske from historie….
Jeg er taknemmelig....
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
En Moderne Saga Frøkongen.
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Hvad ser du på næste side?
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
»En mand havde to sønner
Du ønskes en rigtig glædelig jul
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
Hvad ser du på næste side?
Dette er en automatisk lønforhandling
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
VILLE DU GENKENDE DEM HVIS DE VAR BLEVET FEDE?
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
E SPØRGSMÅL Hvis politiet anholder en stum mand, og de lægger ham i håndjern. Kan han da sagsøge dem for at hindre ham i at udtale sig? Hvorfor er BH i.
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Dette program beregner automatisk hvor mange feriedager I kan bruge i Klik her Besked fra personalafdelingen!
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Hvis 2005 var et af “disse” år som du begyndte med optimisme,
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Bulbjerg.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Præsentationens transcript:

Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop skal begynde . Chefen bestemmer sig for at ringe hjem til den ansatte….

- Hallo! – hvisker et barn. - Hallo. Er din far hjemme? - Det er han... – hvisker barnet. - Må jeg tale med ham? - Nej, svarer den unge mand.

- Din mor da? Er hun hjemme? - Må jeg få lov til at tale med hende? Noget irriteret forsøger chefen at få en voksen i tale: - Din mor da? Er hun hjemme? - Ja - Må jeg få lov til at tale med hende? - Nej. Hun er optaget.

- Jo... - (hvisker). - Hvem? - Politiet. - Hvad gør politiet der? - Er der nogen andre? - Jo... - (hvisker). - Hvem? - Politiet. En forvirret chef: - Hvad gør politiet der?

- Han taler med far og mor og brandmanden. Chefen hører et meget højt bulder i baggrunden og spørger: - Hvad er det for en larm og uvæsen?

En fnisende stemme hvisker: En helikopter. - En helikopter? Ja. Et eftersøgningshold. - Jamen, hvad er der sket? En fnisende stemme hvisker:

"- De leder efter mig !!!" ...

Se flere sjove dias-show Du finder dem hos www.mander.dk