Vi tager dig nu en tur rundt på anlægget og ser det hele både fra luften, nedefra og indefra. Der er også lidt historiske billeder God fornøjelse Diasshowet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Posterne vises på en ny måde En ”almindelig” post ser sådan ud – vi har flyttet bestil-knap og links ud til højre for posten Her kan finde de links der.
Efterårets opdatering fra det høje Nord. Placering af nogle af bryllupsgaverne Bordene – som vi ønskede os !! Kalenderbamsen og den flotte ramme til vores.
Turen til Svendborg Ja så er vi på stationen igen og venter på afgang.
NavnFødselsdag AdressePostnr. ByTelefon T-shirt størrelse (forventet størrelse i august) elev forælder Ansøgningsblanket til Team Copenhagen.
Visualiseringsøvelse!
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Skru op for din hjerne Pædagogisk Afdeling 2011 Tlf Mail:
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Soles værdier  Der er et godt sammenhold  Der er ingen der mobber  Man får sig rørt  Der er gode trænere  Vi spiller fairplay.
Åbent Hus Onsdag 11. april Dagens program Velkommen Personale Det nye hus Et kik Dagens gang m.m. Spørgsmål.
PPS med lyd. Klik for Næste billede Jeg stillede nogle få spørgsmål Til ånden i lampen.
NavnFødselsår AdressePostnr. By Telefon Mobil nr. T-shirt størrelse (som forventet i august) Forælder Ansøgningsblanket til Team Copenhagen.
Talentets fornemmelse - for ledelse
Hvilken del af spørgsmålet forstod du ikke??
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
ProjektVærkstedet Anders Sejerøe // Kultur- og Fritidsforvaltningen.
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
EN KOLD PILS…. ...ER OM SOMMEREN OFTE DET STØRSTE ØNSKE FOR ET ALMINDELIGT MENNESKE. MEN HVORNÅR ER DET AT ØLLET HAR KORREKT TEMPERATUR OG KOLDT NOK TIL.
Paleochora - Creete. Stranden ved Falasane Kør evt langs vestkysten her Mod Paleochora.
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Her er lidt sports råd. 10 grund regler. Regel 1 Brug sportstøj!
Venlig hilsen og god fornøjelse Erik Schousboe Hej; Velkommen. For at komme ”videre” i dette PowerPoint show, skal ”højrepilen” på tastaturet benyttes.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Kloakering i den spredte bebyggelse
Klubben blev stiftet den 8. oktober 1941 på Hotel Jylland der lå på hjørnet af Studsgade og Nørreport i dag har klubben lokaler på Lokalcenter Fuglebakken.
Dette program kan lave et portræt af dit ansigt ud fra den information, du selv giver... Klik her.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Netværksmøde 19. jan Program:
Bevar Andkær Skole Møde den Det vi ved om lukning af Andkær: Økonomi udvalget har den 7. april vedtaget en budgetstrategi, som skal føre frem.
Velkommen til Green Field. Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan man udfolde sig Her er alle imødekommende.
Helsingør Kommune Fredensborg Kommune UU-ØRESUND Fredensborg og Helsingør Kommuner.
Uddannelsesvejledning MF10.kl. 2011/12 1/8 2010: UU MariagerFjord U-plan, 10. klasse Brobygning Uddannelsessystemets opbygning 1. marts 2012 Gode
Mads-Peter Galtt, pæd. It- & mediekonsulent 1 Lav dit eget design på SkolePorten, SkoleIntratræffet, 17. marts 2011.
NavnFødselsdag AdressePost nr. By Hjemme tlf Mobil nr. T-shirt størrelse (forventet størrelse i august) elev forælder Ansøgningsblanket til.
NavnFødselsdag AdressePostnr. By Telefon Mobil T-shirtstørrelse elev forælder Ansøgningsblanket til Team Copenhagen Eliteidrætsakademi 2013/14.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Plan og Miljø.
Ny Ide/tanke. Ide/tanke/diskussion Vi har nu længe kendt til vedhæftede tegning af det nye aktivitetscenter inkl.. Undertegnede, men det skal vel ikke.
NavnFødselsår AdressePostnr. ByTelefon Klub/Trænere Ansøgningsblanket til Team Copenhagen Eliteidrætsakademi 2011/12 Kunstskøjteløb Ansøgning indsendes.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Stafet og Sprint Stafet Sprintkort. Stafet Søllerød OK 3 SUT træning 1 Kort-signaturer-vejvalg v07.ppt / / Bo Konring Stafet Dagens stafet.
NYE BØRN I BØRNEHAVEN.
NavnFødselsår AdressePostnr. By Telefon Mobil nr. T-shirt størrelse (forventet størrelse i august) elev forælder Ansøgning til Team Copenhagen.
KICKSTART DET GODE SAMARBEJDE
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…. Indgangen til min lille private hule ligger på bagsiden af smedeværkstedet, - i en hyggelig lille gade…
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150.
Turen går til Lyon, november 2012.
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Bemærk! Du bør teste, hvordan disse kort udskrives på almindeligt papir for at sikre, at teksten er placeret korrekt, inden du udskriver på karton.
IT for begyndere PC’ens opbygning.
Modul 7: ”Sådan skriver og sender du en ”
Her er lidt sports råd. 10 grund regler.
Spodsbjerg Borgerforening
Dette program kan lave et portræt af dit ansigt ud fra den information, du selv giver... Klik her.
Modul 6: ”Sådan skriver og sender du en ”
Roberto Tamburello Vicedirektør Contoso Pharmaceuticals
Præsentationens transcript:

Vi tager dig nu en tur rundt på anlægget og ser det hele både fra luften, nedefra og indefra. Der er også lidt historiske billeder God fornøjelse Diasshowet er under opbygning men nyd det der er lavet Emdrupparkens Idrætsanlæg - Nøkkerosevej Kbh. N.V. Tlf Mail:

8 tennisbaner med rødt grus Emdrupparkens Idrætsanlæg - Nøkkerosevej Kbh. N.V. Tlf Mail:

Gammelt atletikstadion Emdrupparkens Idrætsanlæg - Nøkkerosevej Kbh. N.V. Tlf Mail:

Atletikstadion år 1954

I dag er der fodboldbaner Emdrupparkens Idrætsanlæg - Nøkkerosevej Kbh. N.V. Tlf Mail: 1 stk. 8 mandsbane 2 stk. 5 mandsbaner malet i 8 mandsbanen 6 stk. 3 mandsbaner

Emdrupparkens Idrætsanlæg - Nøkkerosevej Kbh. N.V. Tlf Mail: 2 stk. 11 mands græsfodboldbaner Inde i 11 mandsbanerne ligger der 4 stk. 8 mandsbaner

Emdrupparkens Idrætsanlæg - Nøkkerosevej Kbh. N.V. Tlf Mail: Fodboldbanerne år 1954 Kun 4 tennisbaner En lille ”kærlighedshøj” En gangbro over stien Kun 4 tennisbaner En lille ”kærlighedshøj” En gangbro over stien

9 mands Kunstgræsbane Med markeringer for 5 og 8 mands fodbold Emdrupparkens Idrætsanlæg - Nøkkerosevej Kbh. N.V. Tlf Mail:

En lille græsfold Folden bliver efter planen i 2015 lavet om til 2 små kunstgræsbaner med bander

Emdrupparkens Idrætsanlæg - Nøkkerosevej Kbh. N.V. Tlf Mail: Grusbanen i 2010 lå lidt anderledes, og blev i sommeren 2011 erstattet af den nuværende kunstgræsbane

Emdrupparkens Idrætsanlæg - Nøkkerosevej Kbh. N.V. Tlf Mail: Billedet er fra 1954 hvor der blev spillet på græs