Troppens sommerlejr 2015 Hvorfor skal jeg med ? Spørgsmål ?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Møde om Spejdernes Lejr efterår Information om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer.
Advertisements

Forældredage i indskolingen Alt hvad du skal vide om Forældredage på Hellerup Skole Mini guide Praktiske oplysninger Tidspunkt: Datoer for forældredagene.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Agenda opstartsmøde Kommunikation mellem os Skrueaften
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
I 1014 herskede vikingerne over store dele af Europa.
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
FDF.dk/landslejr.
Igls 5. juli – 13. juli 2013 Målsætning  deltagerne skal opleve en stor og fleksibel lejr i landsdel 6  oplevelser i en anderledes natur  deltagerne.
INN Indbudte kredse: Marselisborg Netværk: Århus 2. Kreds, Århus Midtby, Musik kredsen, Sø kredsen, Fredensvang, Århus 9. Kreds. Århus Syd Netværk:
Rt Camping 2006 Turen går i år til Vikjær-Diernæs Strand camping.
Sundheds-fremmende projekt i Odsherred I forbindelse med et sundheds-fremmende projekt i Odsherred. Har Vig motion og FK Odsherred taget initiativ til.
Informationsmøde den 25/8-2011
Er du én af de ca efterskoleelever, der i år skal have forlænget sit efterskoleophold med en ekstra uge??....
Velkommen til ledermøde. Aftenens program •Ryste-sammen-løb •Orientering om tiltag i kvarteret •Generel orientering om lejren •Aktiviteter på lejren.
Pris: Kr. for 2 voksne. • Fly Tur/Retur • Flyskatter • Billeje • Hotelophold • Afbestillingsforsikring • Aktiviteter Ikke inkluderet • Rejseforsikring.
SEE20:10SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Nyt om Regionslejr for Øresund 2014 Udvalget består af: Jette (Frb.), Lydia (Vanløse), Louise (Valby), Krista og Nadia (RL)
Sommerlejr 2012 Dag for dag.
Landslejr 2011.
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
2. Birkerød Øjeblikke fra året der gik. Leder- seniortur – Ravnsholt division – januar 2009.
Tag med til Chicago i 1930’erne!!
SOMMERHUS- TUR 2011 Velkommen til…. Årets tur foregår: Fredag den 3. juni kl til søndag den 5. juni kl
Spor - træning Hvem siger en Berner ikke er god til at gå spor ?
VELKOMMEN TIL SOMMERSTÆVNE PÅ LINDENBORG JULI 2013.
Forslag til bødekasseturen
FLYVEPROGRAM for sommerlejr uge 28 d /07 ved Holstebro Flyveklub: Programmet er og bliver tentativt. Dette med baggrund i uvisheden om det danske.
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
La Città Eterna La Città Eterna sommer 2016 ROMA 29. Juni – 5. juli 2016.
FLYVEPROGRAM for sommerlejren uge 28 d /07 ved Holstebro Flyveklub: Programmet er og bliver tentativt. Dette med baggrund i uvisheden om det danske.
FLYVEPROGRAM for sommerlejr uge 28 d /07 ved Holstebro Flyveklub: Programmet er og bliver tentativt. Dette med baggrund i uvisheden om det danske.
7. juni 2016 i spejderhuset. Dagsorden Hvem skal afsted – Ringsted og Rungsted på tur sammen Inden vi skal afsted - forberedelse og pakkeliste Når turen.
Spillermøde i Skovbakken Torsdag 27. august 2015 kl
Dansk ICYE Hvad skal DU lave efter sommer?. Udvekslingsorganisation for unge mellem 18 og 30 år Udveksling med henblik på at skabe større kulturforståelse.
@CRMUG Agenda  9:00 -10:00 Velkomst og bordet rundt  10:00 -10:15 Pause  10:15 -11:45 Indlæg v/Henrik Jensen  12:00 -13:00 Frokost  13:00 -14:00.
Aktiv Familieferie VINGSTED hotel & konferencecenter og Sinatur Hotel Haraldskær Store som små... klar til en sjov og aktiv ferie...!
Nytårskur den 9/ Cheftrænerens præsentation af den nye rammeplan Fra teknik til interval.
Uge 30……. Snart..! Vi mødes på Verninge kro lørdag D kl. 7.30
Velkommen - det er et kønt hold ….
Hej Junior Patruljeliv
FDF landslejr 2011 Vi skal med!.
Aktiviteter Aktiviteter Aktiviteter Aktiviteter B J E R R I N G B R O
Arrgh, splitte mine bramsejl! Det bliver sjovt det her!
Østrig 2018.
Spejdernes Lejr juli (uge 30)
Sommerlejr 2018 For Puslinge, Tumling og pilte
Sejlklubben Egensedybet
Igls Juli. Igls Juli.
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Indianerweekend for mikro og mini D. 18. – 19. november
Stafet For Livet Holstebro 2. – 3
Holstebro Flyveklub 28 juli til og med 05 august
ÅRSPLAN FOR __________________________________ Sendes til sekretariatet sammen med certifikat og evalueringsskema, når I ønsker at søge om Det Grønne.
fredag den 25. og lørdag den 26. maj 2018.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER
Velkommen til OGF Cykelmotion Stormøde 11. marts 2019
Præsentationens transcript:

Troppens sommerlejr 2015 Hvorfor skal jeg med ? Spørgsmål ? Fordi det bliver en rigtig hyggelig lejr. Vi har i år valgt en anderledes sommerlejr, hvor du ikke skal bygge lejrplads og på en masse aktiviteter, men hvor der i stedet er fokus på kammeratskab og sammenhold. Hvor der er tid til at være sammen, Men bare rolig du skal nok også blive udfordret. Spørgsmål ? Hvis du har spørgsmål til turen, så spørg til spejdermøderne eller skriv til Søren på Ludvigsen35@gmail.com www.Hadsenspejderne.dk

I år skal vi på kano sommerlejr. Hvornår og hvor ? Hvad skal vi så lave ? Den første dag skal vi øve os i sikkerhed og ordne andre praktiske ting til turen, vi overnatter første nat i shelter på en spejderplads Næste dag starter vores sejltur på de ca. 70 km, vi skal sejle på de 5 dage. Vi sejler hver dag, nogle dage korte strækninger og andre dage lidt længere Vi holder pauser og kommer også til, at opholde os på land. Vi overnatter på naturpladser, i fjeldtelte eller bivuaker. Der vil altid være toiletter på de steder vi overnatter. Vi skal overnatte en enkelt nat på en campingplads, hvor der er swimmingpool Vi tager på bytur en eftermiddag til Holstebro Start: Søndag den 28 juni kl. 10.00 fra hytten i Hadsten. Vi arrangerer forældrekørsel til Hodsager ved Aulum Slut: Lørdag den 4 juli kl. 10.00 ved Vemb nærmere sted opgives senere. Der er også forældrekørsel hjem. Husk på tilmelding at skrive om I kan kører ud eller hjem. Hvor skal vi sejle ? Vi skal sejle på Storå. Storå er Danmarks næstlængste å, med 104 km, kun overgået af Gudenå. Storå udspringer sydøst for Ikast, snor sig imellem Herning og Sunds og Ørre. Herefter snor den sig igennem Nybro, Hodsager til Holstebro før den ender i Nissum Fjord. I år skal vi på kano sommerlejr. Lejren er for alle tropsspejdere hos Hadstenspejderne. Prisen bliver kr. 900,- Du skal tilmelde dig på http://hadstenspejderne.gruppe.dds.dk/ node/4979 Der er sidste tilmelding den 31. marts hvor du også skal betale halvdelen af prisen. Den sidste halvdel bliver opkrævet den 31 maj. Hvad koster lejren ? Sikkerhed: Det er en forudsætning, at du kan svømme for at deltage på lejren. Vi har selvfølgelig redningsveste på når vi er ved og på vandet.