Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Lidt om pladsholdere.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Book-trailer i 5.a Læringsmål Hvad skal eleverne lære?
Fortæl med PowerPoint XP
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Flickr.com – online billeddeling
1 Private hjemmesider Undervisning i Click-a-site Online-editor.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Undervisning og introduktion november 2013
Vejledning i weblog-værktøjet
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
Udlægning af en ny cache
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Visitsite.dk © anja nielsen Forskellige typer websider Søgemaskiner Webshops (betaling) Blog (i forandring – og to-vejs kommunikation) Stationære.
En lille start Længere melodi Mere lyd Her er et lille overblik over hvad du kan lære her En lille start.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Ældre Sagen Sommer1 Opret en ny mappe Vigtigt for at kunne holde orden i dokumenterne= filerne og billeder.
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Her kan du søge oplysninger om de forskellige lande, se videoklip med børn og unge, lave dine egne kort, statistik og lave wiki’er Med kortgeneratoren.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
Programmet består af tre dele.  Capture ; at få billeder ind i maskinen  Edit; at redigere billederne  Make movie; afslutte filmen.
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
Brugerstyret animation Nu skal du lære at lave en animation. Det er vældig sjovt for den der laver præsentationen, men ikke altid for den der skal se.
Oprettelse af Digital Post
Introduktion til Banedesign / Visio
Visitsite.dk © anja nielsen Forskellige typer websider Søgemaskiner Webshops (betaling) Blog (i forandring – og to-vejs kommunikation) Stationære.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
I gang med FrontPage 2003 Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
Videregående pc-vejledning Modul 10: Sådan gør du 60+Bornholm.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
Videnskabeligt projekt
Kategori 1 Kategori 2 Kategori 3 Kategori 4 Kategori
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Overblik med Instruktørrollen
Skabelon mailopsætning
Vejledning i at scanne..
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Præsentationens transcript:

Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende egen forberedelse til eksamen. En test kan laves både obligatorisk eller frivillig, med eller uden deadline og bedømmelse – alt afhængig af formål og behov. Der er mange muligheder for spørgsmål og svarkombinationer, så der er mulighed for varierede svartyper. Testen kan udformes meget enkelt eller der er mulighed for at eksperimentere med forskellige spørgsmålstyper, f.eks. med inddragelse af billeder og lyd eller svarmuligheder, der minder om billedlotteri/memory. Når testen er gennemført at de studerende er det muligt at hente forskellige statusrapporter over besvarelserne.

Sådan gør du: Gå ind i det kursusrum hvor du ønsker at oprette en test. Vælg derefter den relevante mappe, f.eks. “Eksamen” eller opret en ny mappe. Tryk på “Tilføj” ved det grønne kryds, som du også anvender når du lægger andet materiale ud på Absalon. For at oprette en test vælger du “Test med beta 2.0” som er den nyeste version. Nu udfylder du testoplysningerne, dvs. Angivelse af titel, en beskrivelse/vejledning af testen og angiver om der skal være en deadline og bedømmelse af testen samt om den skal være obligatorisk for de studerende. Tryk så “Gem” og “Vis test”. Du kommer nu tilbage til testen forside, hvor du kan vælge mellem fanebladene: “Test”, “Kategorier”, “Spørgsmål” og “Rapporter”. (De anbefales af gennemgå fanebladene i den angivne rækkefølge).

Fanen Test Gå ind i “Rediger” som er ikonet med den grønne blyant I højre hjørne. Her vises testoplysningerne, som du har angivet. Vælg nu fanen “Indstillinger”, hvor du kan ændre og tilføje testens indstillinger. Her skal du angive: pointgivningsmetode om en rækkefølge på spørgsmålene eller fri navigation mellem dem om de studerendes antal forsøg af testen om testen skal laves inden for et begrænset tidsinterval hvornår de studerende kan se de rigtige svar om de studerende skal have feedback

Fanen kategorier Under denne fane kan (men det er ikke nødvendigt) du organisere spørgsmålene i forskellige kategorier. Du tilføjer selv kategorierne, og du beslutter, hvor mange point de enkelte spørgsmål i en bestemt kategori skal have, og hvor mange spørgsmål der skal trækkes fra hver kategori. Kategorier bruges til at vægte spørgsmål, så du har mulighed for at belønne svære spørgsmål med flere point end nemme spørgsmål. Et vigtigt aspekt ved kategorifunktionen er muligheden for at vægte spørgsmålene forskelligt. På den måde kan du have to spørgsmål af samme spørgsmålstype, men kan f.eks. belønne de studerende med 2 point for det ene spørgsmål og 5 point for det andet. F.eks. kan du angive at ”Røde” spørgsmål giver 1 point, hvor ”Blå” spørgsmål giver 5 point. Når du har oprettet kategorierne, kan du tilføje den til de enkelte spørgsmål, når du opretter disse.

Fanen Spørgsmål Her opretter du de enkelt spørgsmål, hvor du frit kan kombinere spørgsmåls –og besvarelesmuligheder. Tryk på “Tilføj” ved ikonet med det grønne kryds, hvor du skal vælge hvilke bevarelsesmuligheder spørgsmålet skal have. Du kan vælge mellem flere forskellige bl.a. enten/eller, et eller flere rigtige svarmuligheder, memory, hotspot. Når du har valgt en, skriver du spørgsmålet, hvor det er muligt at tilføje et link, en fil, et billede eller lyd –og videoklip. Udfyld derefter svarmulighederne og tilføj evt. den kategori, som du tidligere har oprettet (se ansnittet om Kategorier). Sådan opretter du spørgsmål efter spørgsmål, til testen er færdig. Tryk på “Gem” hvor du kommer tilbage til oversigten over de oprettede spørgsmål. I den grå værktøjslinie har du mulighed for at bytte om på rækkefølgen af spørgsmålene, ved at markere et spørgsmål og trykke på “Flyt op” eller “Flyt ned”. Du kan også importere og eksportere alle eller enkelte spørgsmål til andre tests i andre kursusrum. Du kan redigere i testen så længe der ikke er nogen, der har besvaret den. Vil du f.eks. redigere i et spørgsmål, kan du dobbeltklikke på det og ændre både spørgsmål og besvarelsesmuligheder.

Fanen Rapporter Når de studerende har lavet testen, kan du se resultaterne i forskellige statistikker efter behov. I denne fanen kan du vælge mellem følgende statistikker: Teststatisk, som viser antallet af besvarelser, det maximale antal point der kan gives og det højeste givne point. Statistik for spørgsmål, som viser antallet af besvarelser for hvert enkelt spørgsmål. Deltagernes resultater, som viser en oversigt over sendte besvarelser og ud for den enkelte deltagers navn, kan du klikke på “Vis” og se en detaljeret oversigt over deltagerens resultater.