Brugerstyret animation Nu skal du lære at lave en animation. Det er vældig sjovt for den der laver præsentationen, men ikke altid for den der skal se.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Lidt om pladsholdere.
BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
Fortæl med PowerPoint XP
Videregående pc-vejledning
Vejledning til Cisco trådløs telefon
Grundlæggende PowerPoint
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
Videregående pc-vejledning Modul 12: Tekstbehandling 2 60+Bornholm.
Velkommen til en vejledning i brug af PowerPoint
Introduktion til PowerPoint 2003
Køb og download E-bøger og e-lydbøger (bruger en logget ind i denne guide)
Velkommen til en vejledning i brug af PowerPoint 2007
Først skal du… Du er her: Niveau 1 - Trin 1
Kursus i diasdesign1 •Opret en præsentation med flere dias •Vælg menuen Vis | Værktøjslinier | Tegning •Tryk Autofigurer •Vælg Handlingsknapper | Lyd (markøren.
Instruktion i Animation Shop
Lyd fra CD i selvkørende PP
Vejledning til Cisco IP Telefon
Hvad kan tabeller anvendes til
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Programmet består af tre dele.  Capture ; at få billeder ind i maskinen  Edit; at redigere billederne  Make movie; afslutte filmen.
CD-lyd i præsentation1 Opret en præsentation med flere dias Markér alle dias i visningspanelet Højreklik på et af de markerede dias Vælg Diasovergang i.
Indledning til opgaven
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
Kursus i. Indholdsfortegnelse Hvad kan programmet bruges til? Sådan kommer du i gang Gem dit projekt Skærmbilledet Lydsporets udseende Importer en lydfil.
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
Animation af tekst og pile
Kursus i.
Først skal du… Du er her: Niveau 1 - Trin 2 - Opgaven - Indledning
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Animation.  Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2.
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Hvad er en præsentation??. Det kan bedst sammenlignes med en lysbilledserie Men der er mange flere muligheder end med almindelige lysbilleder.
Nodesøgning Klik på ”Noder” for at komme til nodesøgning. Her kan du udfylde søgefelter som du plejer – men søgning på noder er underforstået.
Programteori for: [-titel-]
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Papirkurven En sidste chance for at redde en tabt fil. Start, tryk her.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Animationen laves i PowerPoint. Her er indsat 2 billeder.
Videregående pc-vejledning
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Foredrag i Historisk Forening
Guide – Siden skal slettes
Guide – Siden skal slettes
Kursus i.
projekt eller lignende
GUIDE TIL BRUGEN AF MINE KLASSER
GUIDE TIL AFLEVERING AF OPGAVE
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Kursus i.
emne erklæring SmartArt-grafik med billeder på rød baggrund
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
GUIDE TIL AFLEVERING AF OPGAVE
Velkommen til PowerPoint
Filmbånd (Øvet)   Du kan genskabe effekterne på dette dias ved at benytte følgende fremgangsmåde: Klik på Layout i gruppen Dias under fanen Startsiden,
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
GUIDE TIL BRUGEN AF MINE KLASSER
Præsentationens transcript:

Brugerstyret animation

Nu skal du lære at lave en animation. Det er vældig sjovt for den der laver præsentationen, men ikke altid for den der skal se den En animation kan bruges til at gøre noget tydeligere, men hvis man ikke passer på, kan den let komme til at virke forstyrrede for din historie Den animation som du lærer at lave her, er et godt eksempel at øve sig på, men sådan noget bør ikke vises for andre Lære at lave en brugerstyret animation

Klik på billedet, så det bliver markeret (ses som små cirkler i hjørnerne og på siderne) Lære at lave en brugerstyret animation

Klik på listepilen i opgaveruden Vælg brugerdefineret animation Denne menu indeholder en række nyttige redskaber, som vi ofte vil vende tilbage til Du skal først i gang med opgaveruden

Klik på Tilføj effekt i opgaveruden Vælg Indgang Hvis Udvid ikke findes på listen kan du finde den under flere effekter Vælg Udvid Nu skal du tilføje en effekt til billedet

Klik her og vælg Efter forrige I opgaveruden er det nu muligt at redigere den animation du har valgt Klik her og vælg Tidsindstilling Sådan kan du redigere en brugerstyret animation

Klik her og vælg en passede forsinkelse I denne liste kan du vælge om figuren skal vises ved klik eller om den skal vises automatisk efter en bestemt tid Klik her og vælg en passede hastighed Klik på fanen Effekt Sådan kan du redigere tidsindstillinger

Klik her og vælg en passede lydeffekt Tryk OK Sådan kan du redigere lydeffekter

Tryk Afspil Her vises en tidslinie for animationen Sådan kan ud afprøve en brugerstyret animation

Klik her Vælg Bevægelsesstier Vælg Tegn Bevægelsessti Vælg Kurve Sådan tilføjer du endnu en effekt

Klik og træk Dobbeltklik for at afslutte Sådan tegner du en bevægelsessti

Klik på Tilføj effekt i opgaveruden Vælg Fremhævning Hvis Vink ikke findes på listen kan du finde den under flere effekter Vælg fx Vink På tilsvarende måde kan du også tilføje en Afslutningseffekt Sådan tilføjer du en fremhævningsseffekt

Røde Ulf