X LukKlik på et niveau! Velkommen Vælg sværhedsgrad: 1.Jeg kender intet til PowerPointJeg kender intet til PowerPoint 2.Jeg kender lidt til PowerPoint.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
(tryk en tast for at starte)
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Lidt om pladsholdere.
Et rigtig glædeligt julekort
Amalie og bedstefar bygger legehus
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Grundlæggende PowerPoint
Ordentlig Julekort.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Køb og download E-bøger og e-lydbøger (bruger en logget ind i denne guide)
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Telefonen ringer.
Først skal du… Du er her: Niveau 1 - Trin 1
Danmarks Miljøundersøgelser Billedoptimering i PowerPoint Af Britta Munter, SEK.
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Lyd fra CD i selvkørende PP
Formularer (Access, del 3)
Jeg har altid vist det….
Det er ganske vist… (Klik for at komme videre). Der var engang en model… •E•En dag hun gik på podiet, tabte hun et hår •”•”Jo, flere jeg taber, desto.
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
X LukKlik på et niveau! Velkommen Vælg sværhedsgrad: 1.Jeg kender intet til PowerPointJeg kender intet til PowerPoint 2.Jeg kender lidt til PowerPointJeg.
X LukNæste  Velkommen Du skal nu lære at bruge PowerPoint ved at lave en præsentation. Du får mulighed for at vælge mellem at lave tre forskellige opgaver,
VELKOMMEN til alle jer ”nye” 10vk ‘r
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
CD-lyd i præsentation1 Opret en præsentation med flere dias Markér alle dias i visningspanelet Højreklik på et af de markerede dias Vælg Diasovergang i.
Indledning til opgaven
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Brugerstyret animation Nu skal du lære at lave en animation. Det er vældig sjovt for den der laver præsentationen, men ikke altid for den der skal se.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Venlig hilsen og god fornøjelse Erik Schousboe Hej; Velkommen. For at komme ”videre” i dette PowerPoint show, skal ”højrepilen” på tastaturet benyttes.
Animation.  Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2.
Dette er en automatisk lønforhandling
En kort præsentation af diasmaster i Powerpoint 2000 Af Otto Leholt
Picasa billedbehandling
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Hvad er powerpoint? Det vil sige:
Vandets vej fra hav til land
18. Strategisk analyse af interne forhold
Godmorgen og velkommen til AT4. AT, AT, AT…hvad er det nu lige, det er…? Faget hvor det tværfaglige er i fokus En SAG vil styre forløbene I skal vide.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Velkommen til den automatiske løn vurdering Besvar venligst nedenstående spørgsmål Deres lønregulering vil afhænge af deres svar!!! Klik her.
1. 2 Til venstre finder du de databaser der kan være relevante for Psykologi Til højre finder du vejledninger og links. Bl.a. de to powerpoint-præsentationer.
Rapportdisponering Eller på dansk: Hvad skal med i rapporten?
Udgivet af Uddannelsesafdelingen Telegrafregimentet Begynd lektionen Vejleding Undervisningen er opbygget med et antal ”faner”. Du kan vælge at navigere.
Portefølje administration (en lille kollektion af ideer for hvem det nu måtte interessere…)
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Tips og tricks til PowerPoint
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Velkommen til PowerPoint
Obligatorisk selvbooking for dagpengemodtagere
Velkommen til PowerPoint
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Præsentationens transcript:

X LukKlik på et niveau! Velkommen Vælg sværhedsgrad: 1.Jeg kender intet til PowerPointJeg kender intet til PowerPoint 2.Jeg kender lidt til PowerPoint

Niveau Valg X LukKlik på en opgave! Opgave Valg Du kan nu vælge: Trin 1: ”Det er ganske vist” Du lærer at lave en klikstyret præsentation Trin 2: ”Skolegang” Du lærer at lave en selvkørende præsentation Trin 3: ”Hans og Grethe i skolegården” Du lærer at lave en delvist selvkørende præsentation, med flere forskellige valgmuligheder

Niveau Valg X LukKlik på en opgave! Opgave Valg ”Det er ganske vist” På dette trin skal du lave en enkel klik-styret præsentation Hvad vil du?  Se show Se show  Begynde på opgaven Begynde på opgaven  Opgaveoversigt

Niveau Valg X LukKlik på en opgave! Opgave Valg ”Skolegang” På dette trin skal du lave en selvkørende, altså automatisk præsentation Tilbage til Trin 1 Hvad vil du?  Se show Se show  Begynde på opgaven Begynde på opgaven  Opgaveoversigt

Niveau Valg X LukKlik på en opgave! Opgave Valg ”Hans og Grethe i skolegården ” På dette trin skal du lave en delvis selvkørende præsentation, med mere end én slutning Tilbage til Trin 1 Hvad vil du?  Se show Se show  Begynde på opgaven Begynde på opgaven  Opgaveoversigt