Alle stræk går nedefra og opad!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

Lysbilledserien (nr. 3 af 3) indeholder blandede korte stræktyper: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk Find evt. algoritmen.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
CoDriver Afslut 1 Tastaturet Her kan du få lidt at vide om tastaturet og tasternes funktion. Klik på knapperne nederst til venstre for at bladre frem og.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Hvordan får du et Print Screen
Kurver Hvorfor og hvordan?.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Reglernes del 2: Når både mødes
Jeg er flyttemand Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører bus Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Mellemsvær Orientering
PC1 Lad os komme i gang…..
Der koncentreres i denne serie (nr. 2 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Konferencer & Rettigheder FCkursus Februar © 2005 Jan BøghVUCnet: Konferencer & RettighederDias nr.: 2 Indhold 1. Hvorfor skal jeg som lærer kunne.
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
En lille start Længere melodi Mere lyd Her er et lille overblik over hvad du kan lære her En lille start.
Formularer (Access, del 3)
Lysbilledserien (nr. 2 af 3) indeholder blandede korte stræktyper: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk Sørg for at.
Alder Navn Dato SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger ét høreapparat (højre øre) Jeg bruger to høreapparater (begge.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
1 Menuer (MenuStrip) MonthCalendar + DateTimePicker ListBox & CheckedListBox ComboBox Faneblade (eng.: tabs) med TabControl Steen Jensen, efterår 2013.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Denne serie (nr. 1 af 3) indeholder lange stræk af forskellige typer: -Langstræk -Vejvalgsstræk -Grovorienteringsstræk -Transportstræk Jeg har ikke taget.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Introduktion til Access (Access, del 1)
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Reduktion AM 2009.
Lysbilledserien (nr. 1 af 3) indeholder blandede korte stræktyper af følgende typer: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk.
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Træning for nye distributører
Passage af forbudt område Vurdér ved hver af passagerne, om der kan være problemer. Se først facit på næste lysbillede, når du har besluttet dig. Alle.
Denne serie (nr. 2 af 3) indeholder lange stræk af forskellige typer: -Langstræk -Vejvalgsstræk -Grovorienteringsstræk -Transportstræk Jeg har ikke taget.
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Papirfoldning.dk Fra kvadrat til engel i 20 trin.
Fra kvadrat til engel i 20 trin
Genkendelse af rytmemønstre 1 Klik med musen eller tast højre-pil for at skifte til næste side. Bjørn Petersen genkendelse af rytmemønstre.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Globaliseringsredegørelsen 24.mar. 14 Figurer fra Danmark tiltrækker for få udenlandske investeringer i Sådan ligger landet
Uafhængige LifeWave Distributører
Her er vist nogle eksempler på baneprofiler på baner på 8-10 km. Prøv at bedømme dem og tag stilling til postantal og til variation i stræklængde og retning.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Der koncentreres i denne serie (nr. 1 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP.
Opslagsfelter (Access, del 6). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi er ofte i den situation, at valg af en type for et felt ikke begrænser.
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
Geografisk Information
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Globaliseringsredegørelse 21.mar. 11 Globaliseringsredegørelsen 2011 Grafer fra temakapitlet Eksporten som drivkraft for vækst og velstand.
© due & partners Tilmelding FrameldingLykkedes ikke Lykkedes Template 3: Tilmelding på website Sammenhængen mellem de 4 websider.
Jeg kører truck Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
SOK banelægning november 2010 Informationerne omkring banelægning kan findes: - / love og regler/reglement 2009 (3.14.1) -
Brain breaks.
Præsentationens transcript:

Alle stræk går nedefra og opad! Denne serie (nr. 3 af 3) indeholder lange stræk af forskellige typer: Langstræk -Vejvalgsstræk -Grovorienteringsstræk -Transportstræk Jeg har ikke taget bingostræk med her. De findes under ”korte stræk”. Lange stræk kan også godt være bingostræk. Prøv at finde ud af, hvilket stræk det drejer sig om, før du går videre og får svaret. Tag meget god tid, før du bladrer videre. Jo længere tid, du bruger, desto større udbytte. Øvelsen kan godt gentages og kan også diskuteres, hvis man er sammen med nogle andre. Alle stræk går nedefra og opad!

Langt - 17 Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Hvor mange realistiske vejvalgsmuligheder er der? Hvilken type stræk er det?

4-5: Venstrevejvalg?

4-5: Lige på?

4-5: Højrevejvalg?

4-5: Flere vejvalg?

Det er et vejvalgsstræk. 4-5: Alle 4 vejvalg

Langt - 18 Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Hvor mange realistiske vejvalgsmulig-heder er der? Hvilken type stræk er det?

4-5: Venstrevejvalg?

4-5: Lige på?

4-5: Højrevejvalg?

4-5: Flere mulige vejvalg?

4-5: Ikke nogen realistiske. Helt venstre om ned mod marken kan overvejes, men er klart for langsomt!

4-5: Alle 3 muligheder. Det er et vejvalgsstræk.

Langt - 19 Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Hvor mange realistiske vejvalgsmuligheder er der? Hvilken type stræk er det?

Venstrevejvalg? Urealistisk.

Lige på? Urealistisk.

Højre vejvalg? Oplagt, enkelt og hurtigt. Et transportstræk.

Langt – 20-22 For alle 3 stræk: Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Hvor mange realistiske vejvalgsmuligheder er der? Hvilke typer stræk er det?

Start-1: Venstrevejvalg?

Start – 1: Lige på?

Start – 1: Højrevejvalg?

1-2: Venstrevejvalg?

1-2: Lige på?

1-2: Højrevejvalg?

2-3: Venstrevejvalg?

2-3: Lige på?

2-3: Der er ikke noget godt vejvalg lige på!

2-3: Højrevejvalg?

Alle vejvalg Det er 3 vejvalgsstræk. På ingen af strækkene er der et hurtigt iøjnefaldende stivejvalg.

Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Hvor mange realistiske vejvalgsmuligheder er der? Hvilken type stræk er det? Langt - 23

Venstre om? En mulighed.

Lige på? Et oplagt og hurtigt stivejvalg. Strækket er et transportstræk.

Hermed slut på fil 3 om lange stræk. Prøv evt Hermed slut på fil 3 om lange stræk. Prøv evt. strækkene igen sammen med en anden og diskutér vejvalgsmulighederne. Hvis der er kommentarer, hører jeg dem gerne. Send evt. en mail på KLC@dadlnet.dk