1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Mr. Raggys Eksamen Gennemgang af svarene. EKSAMEN.
Advertisements

PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
18 huller med Jonna & Jan Del 2 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Gammelheds-Philosophy
Overordnet målsætning:
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
TPG handleplans-skema
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
EKSAMEN Mr. Raggys eksamen.
Regelaften Regeludvalget De nyeste ændringer Hulspilsregler
18 huller med Jonna & Jan Del 1 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Vejret Vandet i luften.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Udvikling af spil strategi. Andrew Pakes PGA Professional.
ÆNDREDE REGLER Gældende fra 1. januar NYE REGLER.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Uddannelsessystemet Paradokser og muligheder
Udlægning af en ny cache
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Visualiseringsøvelse!
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
I dette shoppingcenter havde kvinder en unik mulighed for at vælge sig en passende mage blandt forskellige mænd.....
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
1 Video-regelquiz. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en video, som.
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Mr. Raggys begyndertest Gennemgang af svarene.. 1 Svar 1. Hvilken farve pæle er der typisk omkring vandhazarder? a) Gule og hvide. b) Hvide og røde. c)
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Simon Sjørup Simonsen Kolding 25. September
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Joken, der bringer dig held!
3.
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
18 huller med Maria & John II. Regelaften. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford). Der er to spørgsmål til hvert hul = 36 spørgsmål.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Gør det simpelt Trænings planlægning.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
18 huller med Maria & John II. (Inkl. svar)
Nye handicapregler 2. juli De nye handicapregler pr. 2. juli Hovedtræk: 1) Slut med regulering i private runder. 2) Øget – og lettere – mulighed.
Dansk Golf UnionOle Dybdal Nielsen John overvejer at investere i den sidste nye XXXL Frying Pan Turbo Plus driver (som er på listen over godkendte drivere).
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
Regelaften Hulspilsregler 4 hurtige spørgsmål
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Niels Pein Regelopdatering Niels Pein Udpluk af nyhederne Definitioner Regler Decisions.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
Mr. Raggys prøveeksamen
Velkommen til DGU`s Begynderudvalgskursus
Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt.
Velkommen til Green Field. Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan man udfolde sig Her er alle imødekommende.
18 huller med Maria & John I.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
Skrevet af Alexander E, Amalie og Wootae 6.a
GOLFREGLER.
Problemformulering En problemformulering er et sæt af åbne spørgsmål.
Livet.
NYE REGLER -> 1. januar 2016 Lørdag kl NYE REGLER 1/
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Præsentationens transcript:

1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…

2 I aften skal I lære fem regler… der ikke eksisterer. Disse fem ikke-eksisterende regler, er nogle af de mest brugte rundt omkring på golfbanerne. Hvis de fem situationer skal afgøres efter de regler, der rent faktisk eksisterer, bliver resultatet et noget andet…!

3 Situation 1: ”Jeg-er-altså-næsten-sikker-reglen”. Du har ikke altid et identifikationsmærke på din bold, men når du leder efter den, siger du ofte ting som: - Ja, det må være min – jeg mener bestemt, at jeg slog en Precept. - Den dér har jeg altså set før, så det er min. - Der er jo ikke andre bolde i nærheden, så det må være min. Derefter slår du til bolden og spiller færdigt med den.

4 Reglerne siger: 1)Da du ikke med sikkerhed kan identificere bolden som værende din, så er din bold tabt. 2) Den bold, du slår til, er derfor en forkert bold, og du får to straffeslag (slagspil). 3) Du diskvalificeres, hvis ikke du retter fejlen, inden du slår ud på næste teested.

5 4) Du retter fejlen ved at gå tilbage og bruge den resterende del af søgetiden (i alt 5 min.) på at lede videre efter din bold. -Findes den rettidigt, skal du uden yderligere straf spille videre med den. -Findes den ikke rettidigt, skal du med ét (yderligere) straffeslag gå tilbage og slå en ny (slag- og afstandsreglen).

6 Situation 2: ”Lægge et æg - reglen” Du slår et skævt drive og går frem og søger et par minutter. Da du ikke kan finde bolden, lægger du – uden at nogen ser det – en bold i det område, hvor den første bold burde være… Dette synes du ikke er snyd, da du jo ikke har fået nogen fordel ud af det (du har jo blot lagt en bold i samme område, som den første ligger), og da du kun gjorde det for ikke at forsinke spillet...

7 Reglerne siger: 1) Eftersom du ikke kunne finde din bold, er den tabt, og du skulle have slået en ny bold fra teestedet med ét straffeslag. 2) Det gjorde du ikke, idet du droppede længere fremme på banen, hvorfor du spillede fra et forkert sted, hvilket koster to straffeslag (slagspil) (Regel 20-7 og Regel 27-1a). 3) Du skal spille videre med den sidste bold, medmindre du har fået en betydelig fordel ud af at spille fra et forkert sted - fx hvis du er kommet 200 meter tættere på hullet end teestedet.

8 4) Hvis du har fået en betydelig fordel ud af det, skal du spille færdigt med begge bolde og det bliver så den første bold, der tæller. 5) Da du formentlig ikke kan finde den første bold inden for den eventuelt resterende del af de fem minutters tilladte søgetid, ja så skal du lægge yderligere ét straffeslag til din score og slå en ny bold fra teestedet – dette bliver i så fald dit femte slag… 6) Du bliver diskvalificeret, hvis ikke du gør dette, inden du slår ud på næste hul. Så kan du lære det!

9 Situation 3: ”Mulligan på første hul”. Du har en stående aftale med gutterne i herreklubben om, at I spiller med Mulligan på første hul. Dette synes I ikke er snyd, da I jo blot – hvis første slag er skidt – stopper runden og starter en ny op.

10 Reglerne siger: 1) Reglerne regulerer som sådan ikke, hvornår man må stoppe sin runde og starte en ny. 2) Men… det mest korrekte efter reglerne vil være at sige, at man – hvis man slår en ny bold på teestedet – så sætter en ny bold i spil med ét straffeslag, dvs. at man så faktisk slår sit tredje slag fra teestedet. 3) Og hvis man efter runden indleverer scorekort med en for lav score på (fx) første hul, bliver man diskvalificeret.

11 Situation 4: ”Gå tilbage og slå en provisorisk bold” Du slår et godt drive, som kun er en smule skævt; bolden ender i noget rough. Du går frem for at lede efter din bold og efter et par minutters (forgæves) søgning går du tilbage og slår en provisorisk bold.

12 Reglerne siger: 1) Man kan ikke gå tilbage og slå en provisorisk bold. 2) Man kan kun slå en provisorisk bold frem til det tidspunkt, hvor man er begyndt at gå frem for at lede efter sin bold. 3) Bolden, du har slået, er således ikke en provisorisk bold, men bolden i spil.

13 4) Hvis du er så ’uheldig’ at finde den oprindelige bold derefter og slår til den, så er det særligt slemt, idet du dermed har slået til en forkert bold, da den oprindelige bold ikke længere er i spil; dette får du to straffeslag (slagspil) for. 5) Hvis du oven i købet har samlet den ’provisoriske’ (=bolden i spil) bold op, så koster dette ét straffeslag mere for at løfte sin bold i spil. 6) Du skal så rette fejlen ved at genplacere bolden og spille videre med den – gør du ikke dette, inden du slår ud på næste teested, bliver du diskvalificeret.

14 Situation 5: ”Nemmeste punkt for lempelse” Din bold er havnet under en bænk, der er boltet fast i jorden, men du ved heldigvis, at du må droppe fri uden straf (ikke-flytbar forhindring). På den ene side af bænken er der fint kortklippet græs og på den anden side er der høj rough og buske mv. Du konkluderer, at det ikke ville give mening at droppe fri uden straf, hvis man var tvunget til at droppe ud i buske og rough; derfor dropper du på det kortklippede græs, selvom det var noget længere væk end roughen.

15 Reglerne siger: 1) Det hedder ’nærmeste punkt for lempelse’ og ikke ’nemmeste punkt for lempelse’. 2) Du skulle have droppet i roughen/buskene og får derfor to straffeslag (slagspil) for at spille fra et forkert sted. 3) Hvis du skønnes at have opnået en betydelig fordel ved det, så diskvalificeres du, hvis ikke du retter fejlen inden du slår ud på næste teested.

16 HUSK ikke at opfinde regler selv  ---o0o--- Slut.