5S tal-leg.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
MÆRKELIGT ! Her er en lille matematisk øvelse, som helt sikkert
Advertisements

At Dividere.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
SMED Single Minute Exchange of Dies
NemID har en offentlig digital signatur
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
OEE Når man arbejder med OEE målinger ser man på den enkelte maskines effektivitet og laver dernæst en analyse, så man let og overskueligt kan se hvad.
ADHD – Når helikopteren ikke kan lette
Åbent bord Den Kreative Platform
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Læringsstile og lektier
Hvad gør livet så værdifuldt?
Manuelle målstyrings-tavler
Agenda Reformen kort fortalt Hvad er det vigtigste nye? Nytter det?
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Visualiseringsøvelse!
Introduktion til værdistrømsanalyser
Erna Storgaard - Kastanievænget Vonge - tlf Målnedrulning At have fælles.
Bytte   PowerPoint  .
Folkeskolen - fagblad for undervisere
Lean Salgskonsulent-uddannelsen Velkommen til dag 4
Værdistrømsanalyse Gennemgang af hvordan man laver værdistrømsanalyser i produktion Værdistrømsanalyse kaldes VSM (Value Stream Mapping) i materialet.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Alt du skal vide i ét oplæg!
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Funktioner Graf og forskrift Venstreklik på musen for at komme videre
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
individuel lønforhandling
   HUSKESPIL – grundlæggende regneregler + ( )  - ) - ± + ± ( ) ±
Hvad gør livet så værdifuldt?
Hvad ser du på næste side?
Session 8: Medicinsk behandling - hvad skal jeg selv gøre Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv lidelse.
5S anvendes til indretning af arbejdspladser
Osmohale Mannitoltest
Naturfag 9.klasse Kredsløbet.
Spagettidiagram Et spagettidiagram er en meget simpel måde at se og forstå et produkts vej igennem de forskellige processer Det kan laves på flere måder:
Forbedringstavlen – er et must
Distribuerte Objekter Våren 2010 Professor II Eric Jul F2 –
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økonomi og Jura Automatisk mellemregning mellem I/S og deltagerne.
Erna Storgaard - Kastanievænget Vonge - tlf Standardiseret arbejde – stol.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
1 Kontrolordning Nedbrydning PROGRAM Status kontrolordningen 2008 –Anmeldelser –Kontrolbesøg Hjemmevirksomheden 2007 og 2008 –Kontrolbesøg Byggepladser.
Økonomi og Jura Årsopgørelse - med moms som eksempel.
Børn og unge som er pårørende til selvmordsadfærd eller som er efterladte efter selvmord. Hvordan hjælper vi dem? Ved Elene Fleischer, PhD
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Klar til en lille leg?. Legen hedder : KAN DU FINDE…
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier Læreplans.
1 Test i Word 2007 Klik her for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at gemme dit dokument?
Hvad er mål/resultat (output)?
Skolernes Motionsdag 2013 Her kommer 14 fotos fra motionsløbet.
Mandag den 18. august Udedag Vi laver snobrød på bålet. Marianne fri Jens vikar.
BA-projektet De formelle rammer. Tilmelding Holdinddelingsskema afleveres i receptionen senest 15. januar 2009 Beskrivelsen af projektet bestemmer placeringen.
Sundhedssamtaler i naturen - erfaringer fra Hjørring Projekt Natur og Sundhed Hjørring.
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
Erna Storgaard - Kastanievænget Vonge - tlf Regler omkring tavlen Det.
Genkendelse af rytmemønstre 1 Klik med musen eller tast højre-pil for at skifte til næste side. Bjørn Petersen genkendelse af rytmemønstre.
Overskrift her Tilføj presentations titel i Sidehoved / sidefod. Vis > Sidehoved / sidefod Underoverskrift her Quickguide: Viderestilling på SP-portalen.
SORT præsenterer… fremtidens spejderarbejde!. KFUM-Spejdernes hovedbestyrelse siger… By-spejd er fremtiden! Lars Kjeld, formand for Hovedbestyrelsen.
Grunde til at jeg elsker dig
Momsopgørelse (alene)
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
SPRINT 1 EVALUERING. DAGENS PLAN 12:30 lokale – Info (nu) Henrik fortæller om SVN 13:30 gruppe rum - Individuel Evaluering Review Retrospect 14:00.
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Præsentation og gennemslagskraft TUP ”Transfer i AMU” ZBC, tirsdag d. 16. august 2011.
Ordbank på Islandsk og dansk – Venskaber (papir)
Ordbank på Islandsk og dansk – Årstider/efterår (træ)
ÅRGANG 1999 GENFORENING.
Jeg er ved at lære, at få overblik over nogle særligt vigtige dele af orienteringsløbet der gør, at alle er med, og alle lærer noget. - for når alle kan.
Præsentationens transcript:

5S tal-leg

5S Øvelse På næste billede præsenteres 99 tal. Alle deltagere skal i løbet af de næste 30 sekunder tælle fra 1 til 49 ved at finde tallene. Når de 30 sekunder er gået - husk hvor langt du nåede.

5S Øvelse – Efter Sortering Vi har fjernet de tal vi ikke skal bruge. Placeringen af tallene er det samme. Igen skal du i løbet af de næste 30 sekunder tælle fra 1 til 49 ved at finde tallene. Når de 30 sekunder er gået - husk hvor langt du nåede.

5S Øvelse – Faste pladser (Sæt i orden) Der er et system, men ikke et let genkendeligt. Placeringen af tallene er det samme. Igen skal du i løbet af de næste 30 sekunder tælle fra 1 til 49 ved at finde tallene. Når de 30 sekunder er gået - husk hvor langt du nåede.

5S Øvelse – Standardisering og overblik Her er et mønster som vi alle kender. Igen skal du i løbet af de næste 30 sekunder tælle fra 1 til 49 ved at finde tallene. Når de 30 sekunder er gået - husk hvor langt du nåede.

Hvor langt nåede du? Hvad var forskellen på øvelsen i starten og nu Var der noget spild undervejs De 30 sekunder virkede pludselig lange Kan vi overføre det til vores arbejdsliv

Hvad mangler?

Hvad mangler?