ADC (Analog/Digital converter) Bruges til at måle analoge spændinger på kontrollerens inputporte. På dit board sidder en drejeknap under displayet som.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Game maker.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
PC1 Lad os komme i gang…..
FOKUS! På vores udvikling.
SSQ12-C SSQ12-C Instruktioner De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer.
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
GN 9120 & GN9300(e) Fejlfinding & Fejlretning
Alder Navn Dato SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger ét høreapparat (højre øre) Jeg bruger to høreapparater (begge.
Spilleregler.
XB5S Biometrisk genkendelse Vejledning 02/07/2014 Version 1 Keld Flindt.
Array og ArrayList Et slideshow. Som er sødt.. Hvordan virker ArrayList?  ArrayList NAVN = new ArrayList ();  NAVN.add(”Værdi”);  NAVN.add(index, ”værdi”)
Efteruddannelse Embedded C
Intro til brug af PLC.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Web Analytics Wednesday Attribution Modeling i Google Analytics Dato:
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Huskeliste Grundindstilling Pinnacle 9 Find papir og blyant frem og brug dem flittigt. Det betaler sig i længden. Gennemse din råfilm og noter tidslinieklokkeslet.
Genkendelse af rytmemønstre 1 Klik med musen eller tast højre-pil for at skifte til næste side. Bjørn Petersen genkendelse af rytmemønstre.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Lektion 7 Læsestof: Kopier fra Caranno
Simulering af spisende filosoffer
Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 1 Newton approximation ”Oversæt” til algoritme - Step 5: Skriv kode - Step 4: Skriv pseudokode - Step 3: Specificér pre-
FYSISK DESIGN 1. Hvem er vi Oskar, Troels og David.
Procestræ under afvikling af cp init login shell cp cp src dest.
Begreber og Redskaber 8. Plan for idag Sortering fortsat Comparable Søgning –Lineær søgning –Binær søgning.
Begreber og Redskaber 7. Plan for idag Rekursive underprogrammer Rekursive datastrukturer Rekursion vs iteration Rekursivt: Flette sortering.
Efteruddannelse Embedded C Modul 3 (Onsdag den 21/4-2010)
03 – Udtryk og metoder. 2 NOEA2009Java-kursus – Udtryk og metoder Udtryk i Java Java har standard udtrykene… Værditildeling Subrutiner og funktionskald.
Intro Siden sidst: evaluering på opgaver og virtuel kursus.
Længste plateau En klassisk problemstilling (Gries, 1981) - og her i Java!!! Denne opgave drejer sig om at bestemme længden af det længste plateau i en.
Per Printz Madsen 1 Linux kernen Monolithic kernel Support for dynamiske moduler Få kerne tråde Preemptive.
1 Processer. 2 fork int fork(); Danner en ny proces med samme indhold som forældre processen. I begge processer er programtælleren placeret lige efter.
Quiz 3.1. Quiz 1 – Assignment dIntProg, E14 Hvad er værdierne af x og y efter udførelse af følgende program? 1.x er 6, y er 3 2.x er 8, y er 5 3.x er.
I o p o DAIMI, AU, September 1999Introducerende objektorienteret programmering5B.1 Sweep-algoritmer Programmering med invarianter og uden kaniner.
 Michael E. Caspersen, 2000 Introducerende objektorienteret programmering4A.1 Sweep-algoritmer Programmering med invarianter og uden kaniner.
Dette er en automatisk lønforhandling
Variable og arrays Webintegrator HF1 PHP Object orienteret.
UProcessorens hardware Architecture Kernen i en processor er ALUen. Det er den som kan udfører simple regne operationer. De tal den arbejdermed.
Det har været et årti om mundtlig forhandling rædsel historien, som hjemsøger drømme de individuelle hvis liv var tilsluttet på computere og på World.
PHP Intro Webintegrator PHP. PHP Baggrund PHP er et server-side programmeringssprog anvendt til udvikling af dynamiske webapplikationer og websteder.
Quiz Uge 2 – torsdag. Hvorfor har vi clicker quizzer? Formålet med quizzerne er –at afveksle undervisningsformen – så I ikke falder i søvn –at tvinge.
Port access  Indtil nu har vi anvendt færdige metoder til at tænde og slukke for LEDs, men den metode virker kun så længe vi arbejde med Keil boardet.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Port access I det efterfølgende vil vi anvende databladsoplysninger frem for anvende de færdige metoder.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
Nu har du installeret uVision og set at både programmet og boardet virker. Man kan ikke lære at cykle ved at se på andre, så i det efterfølgende skal du.
1587 Server - Blandet miljø Embedded I
I det efterfølgende vil vi prøve at opnå forbindelse til de knapper som er på boardet. Opgaven er at vi ved at trykke på knapperne kan få lyset til at.
Lav et nyt projekt og tilføj denne gang pakken Graphic LCD.
I det efterfølgende kommer nogle eksempler på C kode som adskiller sig fra det vi normalt anvender i C# Hvis du har behov for hurtigt at afprøve små stumper.
Quiz Uge 2 – mandag.
Pneumatik.
Inspiration spørgsmål og Billeder
Interrupts. Indtil nu har hastigheden på dine blinkende LEDs været styret af et loop. Som du muligvis også har bemærket afhænger det meget af hvor travlt.
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Kategori 1 Kategori 2 Kategori 3 Kategori 4 Kategori
I det efterfølgende kommer nogle eksempler på C kode som adskiller sig fra det vi normalt anvender i C# Hvis du har behov for hurtigt at afprøve små stumper.
IOT – Elkedel på internettet
Forsøg til Håndværk og Design
Tæt trafik.
Quiz Uge 2 – mandag.
Quiz Uge 2 – mandag.
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
Analog-Digital-Convertere
Quiz Uge 2 – mandag.
Præsentationens transcript:

ADC (Analog/Digital converter) Bruges til at måle analoge spændinger på kontrollerens inputporte. På dit board sidder en drejeknap under displayet som styrer en analog spænding. ADC skal inkluderes i projektet på samme måde som du gjorde med LED og Keyboard. Da konverteringen kan tage lidt tid (nogle micro sekunder) er det nødvendigt først at starte konverteringen og derefter spørge til om den er færdig. Koden på næste side viser hvordan ADC værdier kan bruges til at tænde og slukke for LEDs. Prøv at starte koden og drej på knappen. Prøv at rette i din egen kode så ADC spændingen kan bruges til at styrer hastigheden på dine dioder.

#include "stm32f10x.h" // Device header #include <stdio.h> #include "LED.h" // Keil::Board Support:MCBSTM32C:LED #include "ADC.h" int main (void) { int32_t max_num = LED_Num() - 1; //LED_Num kommer fra LED.h og angiver antallet af LEDs int32_t adc; int32_t i; LED_Initialize();//Init LED kommer fra LED.h ADC_Initialize();//Init ADC while (1){ //Kør evigt ADC_StartConversion(); while (!ADC_ConversionDone()){} adc = ADC_GetValue(); adc = adc >> 4; //ADC værdien er 12 bit, men vi har kun 8 lysdioder så vi smider de nederste 4 væk for (i = 0; i < LED_Num(); i++){ adc = adc >> 1; //Skift adc værdien en gang til venstre if (adc) LED_On(i); //Tænd LED angivet af i hvis der fortsat er bit tilbage i adc else LED_Off (i); //Sluk LED }