Nu har du installeret uVision og set at både programmet og boardet virker. Man kan ikke lære at cykle ved at se på andre, så i det efterfølgende skal du.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
- Folkebibliotekernes nye ebogsservice.
Throw a die Read the current value of index Add 1 Return the new value to index IndexIndex Create an empty array to count the number of dice throws Initialize.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Hvordan man logger ind på Dansk ACL database
PC1 Lad os komme i gang…..
Dag 4 Fortryk-knap og videre til kasse Dagens program: 1.Fortryd-knappen ud for hver vare i kurven skal virke Formiddagens arbejde:
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Aktivering af link til passwordliste i SFX Anders Vestergaard, DBC, 19. februar 2013 OBS: Inden passwordliste aktiveres i SFX skal liste være oprettet.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Ældre Sagen Sommer1 Opret en ny mappe Vigtigt for at kunne holde orden i dokumenterne= filerne og billeder.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
XB5S Biometrisk genkendelse Vejledning 02/07/2014 Version 1 Keld Flindt.
Mobile Atlas Creator (MOBAC) Prepare online maps for your mobile device Af ProsperoDK (aka. René Boe) Teknik-event i det mørke Jylland V - 12/ –
NetBeans Installation og brug.
Kursus i. Indholdsfortegnelse Hvad kan programmet bruges til? Sådan kommer du i gang Gem dit projekt Skærmbilledet Lydsporets udseende Importer en lydfil.
Kursus i.
Oprettelse af Digital Post
I gang med FrontPage 2003 Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
FYSISK DESIGN 1. Hvem er vi Oskar, Troels og David.
Procestræ under afvikling af cp init login shell cp cp src dest.
Tina Ratzer Hendes hjemmeside skal indeholde: Kontakt Forhandlerliste
Intro Siden sidst: evaluering på opgaver og virtuel kursus.
PivotTable i MS Excel Se evt. teksten til opgave 18 kap Start MS Excel og åben filen exped.dbf som du finder på hjemmesiden sammen med denne vejledning.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Elektronisk overførsel af billeder fra RA600 Når billeder skal sendes til: Hospitaler i Region Hovedstaden, øvrige sygehuse i Region Sjælland eller Odense.
UProcessorens hardware Architecture Kernen i en processor er ALUen. Det er den som kan udfører simple regne operationer. De tal den arbejdermed.
Programmering I Java/C# Datatekniker Dit første projekt.
PHP Intro Webintegrator PHP. PHP Baggrund PHP er et server-side programmeringssprog anvendt til udvikling af dynamiske webapplikationer og websteder.
Port access  Indtil nu har vi anvendt færdige metoder til at tænde og slukke for LEDs, men den metode virker kun så længe vi arbejde med Keil boardet.
Hjemmesider Begynderguide. Editor En editor er et program, hvor du kan skrive dine koder. Se videoen her for gennemgang af, hvordan du kan downloade og.
Sådan programmerer du arduino via Atmel Studio Af Orla Utoft Sørensen Mercantec.
Port access I det efterfølgende vil vi anvende databladsoplysninger frem for anvende de færdige metoder.
IT for begyndere Modul 9: ”Flere muligheder på internettet” 1.
Inden vi kan gå i gang skal du have installeret Keil uVision Under installationen er det vigtigt at vælge den rigtige hardware. Vi arbeder med følgende.
CANSAT & ARDUINO step by step
1587 Server - Blandet miljø Embedded I
ADC (Analog/Digital converter) Bruges til at måle analoge spændinger på kontrollerens inputporte. På dit board sidder en drejeknap under displayet som.
I det efterfølgende vil vi prøve at opnå forbindelse til de knapper som er på boardet. Opgaven er at vi ved at trykke på knapperne kan få lyset til at.
Lav et nyt projekt og tilføj denne gang pakken Graphic LCD.
I det efterfølgende kommer nogle eksempler på C kode som adskiller sig fra det vi normalt anvender i C# Hvis du har behov for hurtigt at afprøve små stumper.
Quiz – Uge 3 – mandag – første time
Kursus i.
projekt eller lignende
Interrupts. Indtil nu har hastigheden på dine blinkende LEDs været styret af et loop. Som du muligvis også har bemærket afhænger det meget af hvor travlt.
I det efterfølgende kommer nogle eksempler på C kode som adskiller sig fra det vi normalt anvender i C# Hvis du har behov for hurtigt at afprøve små stumper.
IOT – Elkedel på internettet
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Kursus i.
Sådan bruger du Shakespeak
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
Quiz Uge 2 – mandag.
Quiz Uge 2 – mandag.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Billede med billedtekstlayout
Præsentationens transcript:

Nu har du installeret uVision og set at både programmet og boardet virker. Man kan ikke lære at cykle ved at se på andre, så i det efterfølgende skal du prøve selv at nå frem til samme funktionalitet, step by step. Derfor starter vi med at oprette et nyt tomt projekt.

Åben uVision og vælg New project.

Opret en folder til projektet. Åben folderen og giv projektet et navn.

Vælg det rigtige target

Vælg LED i boardsupport, check i select box, og klik på Resolve neders til venstre. Derefter OK

Tilføj new Item, vælg C File og giv den et navn

Indsæt den viste kode i din nye fil /*---------------------------------------------------------------------------- * Name: Blinky_orso1.c * Purpose: LED Flasher for MCBSTM32C *---------------------------------------------------------------------------- * Dette program er en reduceret udgave af den Blinky som levers af Keil * *----------------------------------------------------------------------------*/ #include "stm32f10x.h" // Device header #include <stdio.h> #include "LED.h" // Keil::Board Support:MCBSTM32C:LED Main function int main (void) { int32_t num = 0; //Anvendes til at angive hvilken LED der tændes/slukkes int32_t max_num = LED_Num() - 1; //LED_Num kommer fra LED.h og angiver antallet af LEDs int32_t i = 0; //En tæller til vores wait loop num = 0; LED_Initialize();//Init LED kommer fra LED.h while (1){ //Kør evigt LED_On (num);//Tænd LED angivet af num for (i = 0; i < 1000000; i++){} //Vent LED_Off (num); //Sluk LED if (++num > max_num) num = 0; //Increment num og check at den ikke er over max_num }

Rebuild all target files Check for errors i Build output Flash Download Klik derefter på Reset knappen på boardet

Dine lysdioder skulle nu gerne blinke som et løbelys. Prøv selv at ændre i koden så 1. Lyset løber den anden vej. 2. Der kommer en hale så der hele tiden er flere dioder tændt