Skitur 2017 – fra den 20/2 – den 26/2 2017 KLUB UNG Roskilde Øst.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fra mandag den 2. juLi til torsdag den. 5. juli
Advertisements

Dato og tid • 13. juli juli 2013 – Mulighed for selv at rejse videre – To landsdele har turer der støder til… • Tidligt om morgenen d. 13. til sent.
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Limone Cup 2013 Praktiske oplysninger Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold Det er med stor.
SKITUREN 2013 INFO MØDE.
Skolerejse til Østrig Fredag d.21. januar – onsdag d.26. januar.
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
SKITUREN 2012 INFO MØDE. Oversigt HVEM SKAL MED FRA UNGDOMSSKOLEN HVOR SKAL VI HEN (Bugge) ”Hvor skal vi bo og hvad kan man” HVORNÅR REJSER VI OG ER HJEMME.
Paris 2013 Informationsmøde. Aftenens program VELKOMMEN Marker fremmødet og tjek mobil samt hjemme nr. HVEM SKAL MED FRA UNGDOMSSKOLEN Præsentation REJSE.
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
Skitur 2015 – fra den 13/2 – den 18/ KLUB UNG Roskilde Øst.
PARIS 2015 Informationsmøde.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. PengeSpillet (Arbejdshæftet: Viden om penge)
Skitur 2016 – fra den 19/2 – den 24/ KLUB UNG Roskilde Øst.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 BUDGET, OPSPARING OG LÅN (Til.
La Città Eterna La Città Eterna sommer 2016 ROMA 29. Juni – 5. juli 2016.
Skitur 2016 – fra den 21/2 – den 26/ Velkommen Før turen Turen derned Dernede Hjemkomst.
Verdens bedste klasse. Working on What Works LØFT-SKOLEN Verdens bedste klasse.
Informationsmøde LONDON AFTENENS PROGRAM Velkommen : Marker fremmødet og tjek mobil samt. hjemme nr. Hvem skal med fra Ungdomsskolen : Præsentation.
SKITUR – 26. februar Velkommen Før turen Praktisk Turen derned Dernede Hjemkomst.
INFO.MØDE FOR BØRN OG FORÆLDRE Før turen Afgang Praktisk Dernede Hjemkomst.
Hvem er vi Instruktører:  Christina Riise tlf:  Pernille Vestergaard tlf:  Peter Charli tlf:  Sebastian Stouby tlf:
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene.
Sommercamp Kaløvig 27/6-1/ Indhold ► Deltagere ► Transport til og fra Sommercamp ► Sommercamp ► Aktiviteter ► Regler og opgaver ► Pakkeliste.
7. juni 2016 i spejderhuset. Dagsorden Hvem skal afsted – Ringsted og Rungsted på tur sammen Inden vi skal afsted - forberedelse og pakkeliste Når turen.
Velkommen til Nordregårdsskolen Informationsmøde for forældre til 5-6 årige børn.
KOLONIMØDE 5. OKTOBER 2015 VELKOMMEN OG TAK FORDI I VILLE KOMME.
Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.
MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Ældre Adfærd i trafikken Midt- og Vestsjællands politi Færdselsafdelingen Vicepolitiinspektør Peter Stryhn Torsdag den 27. november.
KOLONIMØDE 5. OKTOBER 2016 VELKOMMEN OG TAK FORDI I VILLE KOMME.
Onsdag den 28. til fredag den 30. juni
SKITUR februar 2017 Herlikovice, Tjekkiet
Udover Caféen tilbyder CSM-Øst psykologfaglig behandling, socialrådgivning, frivillig rådgivning, selvhjælpsgrupper samt specialrådgivning og udredning.
Velkommen - det er et kønt hold ….
Vi hører altid “reglerne” fra kvindernes side
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen.
PARIS 2017 Personale: Dennis & Mille (Sødalen)
Mejrup Gymnastik- & Ungdomsforening
Find trafikpolitikken her: (skriv URL)
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Københavner-akademiet handler om…
Mit emne er Københavner-akademiet, hvor jeg var med for at lære noget mere.
Østrig 2018.
Spejdernes Lejr 2017.
Skitur 2018 – fra den 19/2 – den 25/2 KLUB UNG Roskilde Øst.
”Hvordan man kan få glæde af i engelskundervisningen”
Velkommen til Engen &Poplen 
øæ Jeg kan det jeg skal Målsætning, evaluering og selvevaluering
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Vinduer Frejeasvej 16CD.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
El Salvador Kontrasternes land
Find trafikpolitikken her: (skriv url)
Onsdag den 4. til fredag den 6. juli
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Vi mødes lørdag kl. 10:00 og slutter søndag kl
Don't waste your time on jealousy;
Efterbyggelse.
Borgermøde.
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
Reaktionen ved små snitsår
Tryg sjove og brugbare løsninger . Vi har brug for jeres hjælp til
Oplæg om Sommerudflugt
BRUG FACEBOOK TIL AT SKABE STÆRKE, FRIVILLIGE FÆLLESSKABER
AF Mads Korsgaard Poulsen
Præsentationens transcript:

Skitur 2017 – fra den 20/2 – den 26/2 2017 KLUB UNG Roskilde Øst

Velkommen Personale Før turen Turen derned Dernede Hjemkomst

Hvem skal med på turen Medarbejdere herfra klubben: Mike (GG) – Charlotte (NMG) – Tobias (GG) – Camilla (NMG) – Per (NMG) - Søren (Leder) 46 unge fra Trekroner og Himmelev Skole

Før turen Tjek at I har styr på pas, gult og blåt sygesikring i god tid inden afgang. Disse SKAL medbringes på hele turen Senest en uge før afrejse uploader vi en pakkeliste på hjemmesiden, samt de sidste oplysninger (også værelsesfordeling) Vi opfordrer alle til at kører med rygskjold.

Forsikringer, penge… Alle bliver forsikret gennem kommunen. Dog skal I selv tegne en afbestillingsforsikring, hvis i ønsker det. Lommepenge… 100 -120 Euro (frokost på pisterne skal i selv betale også aftensmad på turen derned og morgenmad på hjemturen)

Mobiltelefoner Din mobiltelefon kan du bruge til at høre musik og se film på under busturen, dog skal du huske at have hovedtelefoner med, da vi skal tage hensyn til de andre i bussen. HUSK! At slå mobildata fra da det er mega dyrt Hvis det brænder på, kan man altid låne en medarbejdertelefon og I som forældre kan kontakte os på: Charlotte +45 21785071, Tobias +45 24870970 og Søren +45 30533513

Afrejse den Mandag den 20/2 2017 Mødetid ved Trekronerskolen klokken 13.00 – afgang 13.30 Kommer man for sent er bussen kørt – vi venter ikke på nogen. Når du møder op ”tjek ind” hos Charlotte (vis også pas og sygesikringskortene)

Hvad er godt at tage med på turen?: Madpakke til turen (selv om vi holder ind på en burgerbar omkring 20-21-tiden), noget at drikke, et lille tæppe/pude er altid rart  Derudover: MAN SKAL HAVE SIKKERHEDSSELE PÅ I BUSSEN, HELE TIDEN! Musik/film = hovedtelefoner Køresyge: Husk piller e.l. Vi prøver at tage hensyn

Vi kører hele natten ned igennem Tyskland. Vi er fremme om morgenen, (afhænger af vejret) Forventet tidspunkt omkring kl.8.30 Morgenmad, hvorefter det er ud på ski (pas på skader – i er nok lidt trætte)

Penge 100-120 euro er rigeligt – vi har ikke begrænsninger I kan hæve på VISA ELEKTRON/VISA/MASTER Der vil blive lavet en ’bank’ – hvis i vil afleverer kontanter, hvor i kan hæve hver dag (frivilligt), således at vi sikre at alle har mønt hele ugen 

Sikkerhed….går forud for alt andet !!! Derfor…. INGEN kører off pist Alle kører med hjelm Snowboard opfordres til at køre med håndledsbeskyttere Funpark = Rygskjold (kan ikke lejes) Man kører IKKE alene! - minumum 3 personer Vi har et fast mødested, hvor der altid er en voksen Alle får et personkort, hvor der på tysk står hvem I er og med vores telefonnumre

Maden dernede Morgenmad på hotellet Aftensmad på hotellet Frokost skal i selv købe på pisterne eller smøre er par lyse morgenboller ved morgenmaden og medbringe på pistene. Regn med at en frokost koster mellem 10 og 15 euro.

Hvordan skal vi bo? Gasthaus Schlosshof i Sankt Johann Primært 2-6 sengsværelser Vi fordeler efter bedste evne ud fra de ønsker I har. Alle skal gerne bo så godt som muligt Skriv det til på udleverede papir på info-mødet eller på vores Facebookgruppe: Skitur, Klub Ung Sankt Johann Februar 2017

Opførsel og regler Vi er en stor gruppe, så: Opfør jer ordentligt (giv plads til andre og hinanden) Ingen rygning i og omkring hotellet (hvis man ryger = seddel med hjemmefra) – heller ikke når vi er samlet. Der må ikke købes eller indtages alkohol og euforiserende stoffer. Hvis dette sker bliver du sendt hjem for egen regning. Følg medarbejdernes anvisninger – det er vores ansvar…

Vi tager hjem lørdag aften, efter 5 gode dage på ski  Husk at følge med…. Før turen: http://kluboest.roskilde.dk/klubungoest For de unge findes en FB gruppe der hedder: Skitur til Sankt Johann, Februar 2017 Under turen kan i forældre tjekke Klub Ung’s facebookgruppe: KLUB UNG Røst (vi lægger billeder op, hvis vores wifi tillader det)

Vi er hjemme igen søndag den 26/2 2017 ca. kl. 13

Og så til allersidst I er med til at gøre denne tur til noget særligt, derfor: Husk I har et ansvar. Vær en god kammerat. Bed om hjælp hvis du har brug for det. Lyt til medarbejderne

.