CV funktionen i PU:RE Her ses ens profilinformation i PURE, hvor man kan se sine publikationer, aktiviteter, presseklip og cv’er. Nye cv’er skal oprettes.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Lidt om pladsholdere.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Statistik på Geocaching.com
Fortæl med PowerPoint XP
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Videregående pc-vejledning
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Start med at åbne WiiFLOW Vejledning til coveropsætning.
Undervisning og introduktion november 2013
Vejledning i weblog-værktøjet
Ytringsfrihed og sygeplejersker
Udlægning af en ny cache
Teknik event i det mørke Jylland IV Geocaching uden at det koster et ton papir og litervis af printerblæk Understøttes af: Smart phones PDA’ere Flere af.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Velkommen til en vejledning i brug af PowerPoint 2007
Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Grundejerforeningen Jægervangen
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
For at finde ejeren af en matrikkel går vi til:
Aktiv brug af Søften Portalen
Introduktion til CURIS
Indledning til opgaven
Flyt den til din mp3 afspiller
Kursus i. Indholdsfortegnelse Hvad kan programmet bruges til? Sådan kommer du i gang Gem dit projekt Skærmbilledet Lydsporets udseende Importer en lydfil.
Kursus i.
Videregående pc-vejledning
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Hvad er en præsentation??. Det kan bedst sammenlignes med en lysbilledserie Men der er mange flere muligheder end med almindelige lysbilleder.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Lave egne visninger - kreditorer
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Danmarks Matematiklærerforening Introduktion til Joomla (12 slides)
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Videregående pc-vejledning
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Meldingsmodtagelse Klik for at finde adresser (se næste side) Skriv patientbeskrivelse her og tryk ctrl+L for at gemme Rød hvis ikke sendt til disponering.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Manual Af Edu-Caching.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Opstart af SimaOffice Sådan findes Simaoffice:
Kursus i.
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Kategori 1 Kategori 2 Kategori 3 Kategori 4 Kategori
Kursus i.
Skabelon mailopsætning
Sikkert patientflow – kapacitetsoverblik
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Hvordan registrerer jeg arter og besigtigelser i NaturAppl?
Præsentationens transcript:

CV funktionen i PU:RE Her ses ens profilinformation i PURE, hvor man kan se sine publikationer, aktiviteter, presseklip og cv’er. Nye cv’er skal oprettes ved at trykke her.

Offentligt eller privat cv Offentlige cv’er er synlige på den offentlige SDU-profil, mens det private cv kun kan ses i PURE. Det er ikke muligt at skifte status, når først det er valgt. Til gengæld kan man godt vælge det offentlige cv, men vente med at udgive det – i så fald vil det endnu ikke være synligt på hjemmesiden (i tilfælde af at man ikke bliver helt færdig med det). Der kan godt laves mere end et offentligt cv.

Få lagt informationer ind i undervisningscv’et Der kan trækkes forskellige oplysninger automatisk med over. De personlige stamdata er de organisatoriske forhold (sdu-email, organisationstilknytning, arbejdstelefon osv.). Aktiviter og presseklip, som har relevans for undervisningscv’et kan også hentes med over fra PURE. Desuden er der fritekstfelt, hvor der er muligt at indtaste resterende oplysninger. (Der er også mulighed for at vælge periodisk punktopstilling, men det bliver desværre sjældent pænt.)

Redigering af informationer Til venstre for en rubrik, er der mulighed for at redigere indholdet. Musen køres henover rubrikken, og rediger knappen kommer frem. Det er også er muligt at flytte hele rubrikken op eller ned, alt efter hvor man synes den skal være. Juni 2009

Redigering fortsat Muligheder for punktopstilling, fed og kursiveret skrift finder du ved at klikke på teksten, hvorved ”Symbol” og ”Format” muligheder dukker op i højre hjørne af tekstfeltet.

Redigering af aktiviteter Som det kan ses er der forskellige muligheder for at til/fravælge indhold. Maksimalt antal er antallet af publikationer der skal fremgå (hvis man fx kun vil se seneste 5 aktiviteter). Kategorier og typer giver mulighed for kun at få kun at få vist visse aktiviteter (fx kun deltagelse i konferencer og seminarer og evt. undervisningspriser eller hvad man ønsker). En dynamisk liste betyder at hver gang der lægges en aktivitet ind i PURE, der passer de anviste kriterier, vil cv’et automatisk blive opdateret. Juni 2009

Udgiv cv’et Øverst kan man ændre titlen på sit cv. Nederst er der en Gem samt en Udgiv funktion. Det er vigtigt at huske at gemme cv’et – ellers forsvinder det arbejde man har lavet. Hvis cv’et er markeret som udgivet, vil det også være synligt på hjemmesiden.