Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
1 Test 2 Klik for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at få vist tabelværktøjer?
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Videregående pc-vejledning
Grundlæggende PowerPoint
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Agi Csonka, direktør Danmarks Evalueringsinstitut
Videregående pc-vejledning Modul 12: Tekstbehandling 2 60+Bornholm.
Udlægning af en ny cache
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Forbyggende indsatser • FOR UNGE. For at indsætte dato og sidefod: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”dato” i feltet for.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Skift mellem flere åbne vinduer
Reservatet Kapitel 1: Reservatet - Virksomheden som et reservat
Hvordan er jeg blevet til dén, jeg er?
Formularer (Access, del 3)
Indsæt nyt billede: Format: B25,4 x 19,05 cm Klik på billed-ikonet midt på slidet. Find dit nye billede, højreklik på billedet og placér det bagerst. Hvis.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Invitation til skolebestyrelserne
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
Praksis Matrix Evalueringsundersøgelse
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
Animation af tekst og pile
Inquiry Based Science Education - IBSE
Ved Jannie Asklund Mobil:
Prøvebeskrivelse Bedømmelsesdokument
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Formularer (Access, del 3). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller Vi.
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
”Supervision og feedback” Skoletjenesten Den 10. september 2015.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING At evaluere læring.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Kan man evaluere leg? Anne Kjær Olsen Områdechef, EVA Pædagogiske Konsulenters Landskonference 2012 Nyborg, 18. april 2012.
ANDENGRADSLIGNINGS LØSER Excel Simpel Programmering 9-10 klassetrin.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Det fælles europæiske udbudsdokument Sådan virker det! Dialogmøder om ESPD i København og Odense foråret 2016.
Grundlæggende Statistik af Kenneth Hansen Kapitel 7.
Indsæt nyt billede: Format: B25,4 x 19,05 cm Klik på billed-ikonet midt på slidet. Find dit nye billede, højreklik på billedet og placér det bagerst. Hvis.
Kontakt mellem borgere med handicap og den kommunale forvaltning GAP-analyse af Det Centrale Handicapråd.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Dd.mm.åååå Side 1 Titel på præsentation (Arial Reg. 32 pkt.) Foredragholders navn og dato (Arial Reg. 18 pkt.)
Instruktioner Der findes 4 forskellige skabeloner i 6 forskellige farver: titel, punktopstilling, billede og citat. Derudover er der én skabelon hvis titelsiden.
Læs teksten grundigt;-) På næste side er en julekalender
SUF - gevinstrealisering
Implementering af PALS
Foredrag i Historisk Forening
Forårsrengøring med Fabrikam
Guide – Siden skal slettes
Guide – Siden skal slettes
Bemærk! Du bør teste, hvordan disse kort udskrives på almindeligt papir for at sikre, at teksten er placeret korrekt, inden du udskriver på karton.
Rehabilitering og hjemmehjælp
Skabelon mailopsætning
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
emne erklæring SmartArt-grafik med billeder på rød baggrund
Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag
Titel for begivenhed Dato for begivenhed Klokkeslæt for begivenhed
Find dybdelink Blå kurser: Fremmed kurser
Velkommen til PowerPoint
Dialogmøde Dagtilbud Svendborg d
Filmbånd (Øvet)   Du kan genskabe effekterne på dette dias ved at benytte følgende fremgangsmåde: Klik på Layout i gruppen Dias under fanen Startsiden,
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
- og hvordan du undgår dem…
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Skabelon for billede til sociale medier
Præsentationens transcript:

Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til at fjerne det eksisterende foto. Gentag proceduren for indsættelse af foto som beskrevet ovenfor. Når foto er placeret, højreklik og vælg ”Placér bagerst”. Skift farve i bjælke: Klik på den farvede bjælke og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Metoden er den samme for det lille farvede felt. Det meningsfulde evalueringsarbejde(?) Jais Brændgaard Heilesen, Evalueringskonsulent EVA

Skift farve i baggrund: Klik på den farvede baggrund og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. ”Hvorfor er det tilsyneladende så vanskeligt at skabe et meningsfuldt og udbytterigt evalueringsarbejde?” 2

Skift farve i baggrund: Klik på den farvede baggrund og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. 3 Ting som I gerne må tage med hjem… Fra et ritual til en måde at se og arbejde med praksis Fra ligegyldig dokumentation til ”hvad vil vi gerne vide?” Fra ”uoverskueligt besværligt monster” til...

Evaluering som aktivitet 4 At evaluereAt undersøge Er vi lykkedes med…? Hvilken effekt har vi haft…? Har eleverne fået det udbytte vi ønskede…? Hvad synes de unge om…? Hvordan anvender de vores tilbud…? Hvilke barrierer …? Lægger op til en vurdering i forhold til noget med anvendelse for øje

Evaluering er til tider en tilnærmelsens kunst… Det vi evaluerer /undersøger kan være komplekst og nødvendigt at belyse mere indirekte Det vi evaluerer /undersøger kan være konkret og dermed muligt at belyse mere direkte tegn ”Evaluering er en tilnærmelsens kunst…” ”Evaluering er en tilnærmelsens kunst…”

Skift farve i citat: Markér teksten og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Skriftfarve”. Skift farve i felt: Klik på feltet og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. [De indre dele i en evaluering] belyse ved hjælp af data

Skift farve i felt: Klik på feltet og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. 7 Hvad er data i grunden…? Data er ikke kun ting der kan tælles… …men data er ikke alting! En varieret brug af data giver et nuanceret billede af praksis Data taler ikke selv – husk at analysere og vurdere … Der er meget andet i livet end data...

Skift farve i citat: Markér teksten og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Skriftfarve”. Skift farve i felt: Klik på feltet og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. [De indre dele i en evaluering] belyse ved hjælp af data Analysere de oplysninger vi har Vurdere i forhold til noget Med et formål om anvendelse …

Skift farve i felt: Klik på feltet og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. At man kan indsamle data om, analysere og vurdere praksis 9 Hvordan ser en god evalueringspraksis ud? EVA, M.Q. Patton, 2008 m.fl. At man har tydelige intentioner og en åben praksis At man kan tage en refleksiv distance til praksis At man er nysgerrige på hvad evaluering viser og villig til at anvende den viden til at udvikle praksis

Hyppige barrierer for evaluering i praksis – Evaluering kan opleves som en trussel, og kan underminere det grundlag vi arbejder ud fra. – Evaluering bliver oplevet som en meget personlig kritik – God viden garanterer ikke anvendelse… – Evaluering opleves som et utilstrækkeligt grundlag – Fordi den ikke svarer på de ”rigtige” spørgsmål – Fordi den ikke kommer tæt nok på de spørgsmål den stiller – Projektet eller indsatsen er død for længst… 10

”Projekter og indsatser er skrøbelige af natur!” MÅLMÅL ? [Evaluering i anvendelse…]

Fra ligsyn til investeringspleje Nyt syn på evaluering og arbejdet med data med fokus på:  At sikre at vores indsatser er velstrukturerede fra starten  Løbende opfølgning  Hvad vi gerne vil vide…