Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Uddrag af kendskabsanalysen 2014 CLEVER A/S. Q8. Hvis du skulle købe en elbil i morgen, hvad ville så være dine stærkeste argumenter for at vælge en elbil?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Uddrag af kendskabsanalysen 2014 CLEVER A/S. Q8. Hvis du skulle købe en elbil i morgen, hvad ville så være dine stærkeste argumenter for at vælge en elbil?"— Præsentationens transcript:

1 Uddrag af kendskabsanalysen 2014 CLEVER A/S

2 Q8. Hvis du skulle købe en elbil i morgen, hvad ville så være dine stærkeste argumenter for at vælge en elbil? Interesse for at købe elbil: De stærkeste argumenter for at vælge en elbil koncentrerer sig om økonomi og miljø – og først på femtepladsen nævnes andre faktorer, nemlig faktorer relateret til convenience Groft sagt: Danskerne vil gerne agere miljøbevidst, især hvis det er udgiftsneutralt eller de kan spare penge. Det må ikke koste ekstra eller være mere besværligt end mindre miljøvenlige alternativer. ISÆR DE GRØNNE ER INTERESSANTE Stærkeste argumenter for at vælge en elbil – set i forhold til sandsynligheden for at næste bil bliver en elbil Base: Danskere med bil i husstanden eller adgang til bil

3 Om undersøgelsen Målgruppe Danskere, 18 år + med bil i husstanden eller adgang til bil (delebilsordning, lånebil) Planlagt stikprøve: n=1.000, opnået stikprøve: n=1.034 Metode CAWI (Computer Assisted Web Interviewing). Tidsrum Data er indsamlet i uge 51 2014. Segmentering Segmenteringen er baseret på respondenternes svar på et holdningsbatteri med 10 udsagn om bilmarkedet og det at have bil. Segmenterne er herefter dannet ud fra en segmenteringsnøgle, som CLEVER tidligere har fået udarbejdet. Vejning af data Bruttodata er vejet (iterativt) så denne er nationalt repræsentativ på køn, alder, region, civilstand og boligform.


Download ppt "Uddrag af kendskabsanalysen 2014 CLEVER A/S. Q8. Hvis du skulle købe en elbil i morgen, hvad ville så være dine stærkeste argumenter for at vælge en elbil?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google