Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 Vand og naturplanerne - igen Hvor er vi i forløbet? Idéfase: Har vi klaret Høring af statslige ”Indsatsprogrammer”: Har vi klaret Høring af kommunale.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 Vand og naturplanerne - igen Hvor er vi i forløbet? Idéfase: Har vi klaret Høring af statslige ”Indsatsprogrammer”: Har vi klaret Høring af kommunale."— Præsentationens transcript:

1 1 Vand og naturplanerne - igen Hvor er vi i forløbet? Idéfase: Har vi klaret Høring af statslige ”Indsatsprogrammer”: Har vi klaret Høring af kommunale ”Handleplaner”: nu er det nu !

2 2 Vand og naturplanerne - igen Forventet tidsplan Ultimo 2011: Underskrift af statslige planer Indenfor ½ år: Udsendelse af kommunale planer i 8 ugers høring ? 2013 ud i virkeligheden!

3 3 Vand og naturplanerne - igen Hvad går opgaven ud på nu? Udmønter handleplanen den statslige plan fyldestgørende? Er handleplanen konkret nok? Ikke fokusere på kritik af vand og naturplanerne, men om de opfyldes af kommunens handleplan

4 4 Vand og naturplanerne - igen Orker vi igen igen? - VI ER NÆSTEN I MÅL!

5 5 Vand og naturplanerne - igen Henning’s og Bo’s roadshow og en livline til Sekretariatet at ringe til Og jeres lokalkendskab og engagement - så skal det nok gå


Download ppt "1 Vand og naturplanerne - igen Hvor er vi i forløbet? Idéfase: Har vi klaret Høring af statslige ”Indsatsprogrammer”: Har vi klaret Høring af kommunale."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google