Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Indbydelse SFO Bakkeskolens forældreråd indbyder hermed til det årlige forældremøde for alle forældre i SFO Tirsdag d. 1.10.9 kl. 19.30-21.30. Mødet foregår.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Indbydelse SFO Bakkeskolens forældreråd indbyder hermed til det årlige forældremøde for alle forældre i SFO Tirsdag d. 1.10.9 kl. 19.30-21.30. Mødet foregår."— Præsentationens transcript:

1 Indbydelse SFO Bakkeskolens forældreråd indbyder hermed til det årlige forældremøde for alle forældre i SFO Tirsdag d kl Mødet foregår i mødelokale 1. Indgang v/kontor Nyt i år: Foredraget tilbydes alle forældre på Bakkeskolen Traditionen tro indbyder vi til et spændende og vedkommende foredrag I år med journalist, forfatter og foredragsholder Peter Brüchmann Med udgangspunkt i den lidt provokerende titel: ”Luk skuffen, forældre og opdrag jeres unger” vil han tale om dannelse, om folkeskolen, som alle har en mening om, om opdragelse af børn og os selv, om respekt for lærere og pædagoger – og mangel på samme, om forældrerollen ind i folkeskolen… alt sammen relevante emner på vej mod en ny og anderledes folkeskole, hvor alle børn skal blive dygtigere og tilliden til skolen skal genoprettes. Uddrag af kommentar fra Peter Brüchmann på blogs.bt.dk: Sandheden om folkeskolen er også, at vores børn er mindst lige så uopdragne som vi selv er. Vi, der formentlig går under betegnelsen ‘ressourcestærke forældre’ går op i, om vores guldklumper nu bliver udfordret på Niels Bohr-niveau som de bedste i klassen i stedet for at lære vores unger, at de også godt må tage sig af de mindre stærke elever i klassen. Det handler nemlig ikke kun om uddannelse. Det handler også om dannelse. Om at være ordentlige mennesker. Her kan skolen gøre meget. Men aldrig så meget, som vi forældre kan, hvis vi påtager os det rigtige ansvar. Det handler om at tage skolen alvorligt. Om at tage vores børn alvorligt, og det gør vi ikke ved at pakke dem ind, men ved at lære dem respekten for skolen, respekten for lærere og respekten for andre elever. Og ikke mindst respekten for den læring, de er midt i. Det er i virkeligheden den største kærlighed, vi kan give dem i deres dannelsesrejse. Efter foredraget vil der være et kort møde – fra – for forældrene i SFO. Forældrerådet fortæller om deres arbejde og afholder valg til forældrerådet Med venlig hilsen Forældrerådet i SFO – og personalet


Download ppt "Indbydelse SFO Bakkeskolens forældreråd indbyder hermed til det årlige forældremøde for alle forældre i SFO Tirsdag d. 1.10.9 kl. 19.30-21.30. Mødet foregår."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google