Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige."— Præsentationens transcript:

1 1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige Hvem har ansvaret for at afdelingen fungerer?

2 2 Teambuilding Teambuilding har mange former – hvad gør I? Skabe mulighed for samarbejde på tværs af skel Formanden/Bestyrelsen bør tage bevidste skridt til en diskussion og planlægning af teambuilding Færdigheder Engagement /Tid

3 3 3. FOKUSER Fokus på hvilke elementer af drømmene, der er mest bæredygtige. Hvad skal der fokuseres på? Hvad vil I satse på? Hvad skal jeres målsætninger være? 1. FORSTÅ Fokus på gode erfaringer. Hvad er det mest værdifulde i jeres lokalområde? Hvornår har I haft succes med afdelingens arbejde? 4. FRIGØR Fokus på hvilke skridt der skal tages på vejen til at realisere målsætningerne. Hvad skal der sættes i værk? Hvad er det første skridt? Hvem skal hvad - hvornår? Træffe beslutninger, lave handleplaner, identificere og iværksætte nye handlemønstre. 2. FORESTIL Fokus på jeres drømme for naturen. Hvilke drømme har I om fremtidens natur? Hvordan vil det se ud helt konkret? (Flora, fauna, landskaber…)

4 4 Spørgsmål Hvordan er din afdeling – generelt betragtet? Hvordan tror du, at du opfattes som formand? –Af den øvrige bestyrelse –I offentligheden Hvordan opfatter du dine bestyrelseskolleger? –Fagligt –Socialt –Kan de deles op i persontyper?

5 5 Spørgsmål …… Hvad er dine tre største udfordringer? Hvad er dine tre største begrænsninger? Hvad skal der til for at du når dine mål?

6 6 Hvad drømmer du om …… Nedlæg din organisation og start forfra Forestil dig, at I nedlagde jeres afdeling: –Hvad ville skabe engagementet og motivationen til at starte afdelingen på ny? –Hvem ville I gerne have som frivillige? Og hvad vil kunne tiltrække disse frivillige? –Hvordan skulle organisationen være? –Hvordan vil du udvikle din rolle som formand? –Hvad skulle tages med fra den ”gamle” organisation, og hvad skulle kastes over bord?


Download ppt "1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google