Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Teenage Coaching Dagnæsskolen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Teenage Coaching Dagnæsskolen."— Præsentationens transcript:

1 Teenage Coaching Dagnæsskolen

2 Få din personlige teenagecoach !
Det kan være en stor udfordring at være teenager i dag. Alle teenagere stiller sig selv mange store spørgsmål, og bøvler ind imellem med rigtig mange problemstillinger. En masse tanker flyver igennem dit hoved hver dag - og du vil rigtig gerne have svar på dem. Når du får Teenage - Coaching får du mulig -hed for at se på dig selv på en ny måde. Du har et valg - det er helt dit eget og kun du har ansvaret for det. Teenage - Coaching giver dig et ”neutralt-rum”, hvor det er dig der er i centrum - dig der har krav på koncentreret opmærksomhed. Det er vigtigt, at du selv har lyst til at arbejde med dine fremtidsplaner. Du kan nå meget længere end du tror. Hvorfor tilbyder Dagnæsskolen dig en teenage coach ? Vi ved at du og dine kammerater er i en fase i jeres liv, hvor der sker rigtig meget der kan forstyrre dit engagement i dit studie på Dagnæsskolen. Ved at gøre brug af coachen tror vi på, at dine studieresultater i sidste ende bliver bedre. Det kunne vi f.eks tale om kommunikere bedre med mine forældre? Hvad er det rette studievalg for mig? Hvordan kan jeg bruge det positivt, hvis jeg fejler? Hvordan kan jeg ændre mine negative tanker, så jeg bliver mere glad? Jeg vil gerne have bedre selvtillid Jeg vil gerne lære at sige fra selvværd Jeg vil turde sige min mening Jeg vil være mere glad Osv…….

3 ICC international certificeret
Hvad er en Teenage Coach ? En teenage coach er en person, som du kan dele alle dine tanker med, og som hjælper dig til at blive den bedste udgave af dig selv. Det kan være godt at tale med andre end dine forældre og venner, hvis du har problemer. En coach er uddannet til at give dig sparring, og støtte dig i at finde dine mål og nå dem. Altid på dine præmisser og i det tempo, du har det godt med. Coachen har tavshedspligt, så samtalen bliver imellem jer, men hvis du har brug for at dine forældre er med, er du naturligvis velkommen til at invitere dem med. Ofte sker der en positiv forandring allerede efter et par gange. Coaching er en meget effektiv metode til at skabe varige forandringer på en etisk forsvarlig måde. Coaching handler om at åbne op for dit fulde potentiale, og derigennem maksimere dine præstationer. Dit fulde potentiale kan beskrives som summen af: alle dine talenter alle dine muligheder alt det du kan gøre alt det du kan være Anne Andersen. ICC international certificeret Lene Månson Lars M Hansen .

4 Dagnæsskolens Coach tilbud til Teenagere
Til forældrene - Elsk din teenager betingelsesløst ! På Dagnæsskolen vil vi, som noget nyt gerne tilbyde dit barn hjælp gennem coaching. Vi starter aldrig med coaching uden at vi har forældrenes accept. Ønsker du og dit barn at gøre brug af dette tilbud kan du udfylde bagsiden af denne folder. Denne afleveres til én af de tre coaches, som herefter aftaler tid mm direkte med teenageren. At sende sin teenager til en coach, hverken kan eller må erstatte en god snak i familien, men der er emner, som dit barn kan have stort udbytte af at drøfte med en udenforstående voksen. Som forældre til teenagere kan man føle både afmagt og frustration, og det kan være svært, at få en ordentlig kommunikation med de unge i denne fase af deres liv. Derfor kan det være meget effektivt, hvis både forældre og  teenager vælger coaching –  hver for sig, men også nogle gange sammen. Mere end nogensinde har din søn eller datter brug for at du viser / giver: tillid, empati, interesse, betingelsesløs kærlighed, modspil og anerkendelse.   klip og send retur til klasselæreren Dagnæsskolens Coach tilbud til Teenagere Ja tak, vi vil gerne gøre brug af skolens coach tilbud til vores barn. Et tilbud som er gratis og kan afholdes både i og uden for skoletiden. Vi er indforstået med at skolens coach generelt er underlagt tavshedspligt, og derfor ikke refererer tilbage til os. Elevens navn._______________________________________________Klasse___________ Dato.______ Forældreunderskrift ________________________________________ .


Download ppt "Teenage Coaching Dagnæsskolen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google