Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hjemvisninger. 2 Hjemvisning Afgørelse om plejeseng3500558-09 Afgørelse, ikke hjemvisning Eksempel på forkerte kriterier for afgørelse i nævn Plejeseng.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hjemvisninger. 2 Hjemvisning Afgørelse om plejeseng3500558-09 Afgørelse, ikke hjemvisning Eksempel på forkerte kriterier for afgørelse i nævn Plejeseng."— Præsentationens transcript:

1 Hjemvisninger

2 2 Hjemvisning Afgørelse om plejeseng3500558-09 Afgørelse, ikke hjemvisning Eksempel på forkerte kriterier for afgørelse i nævn Plejeseng anskaffet til andet familiemedlem hindrede ikke ret til ny plejeseng. -Ankestyrelsen hjemviste ikke, men afgjorde -Ankestyrelsen tog stilling til retten, da klar berettigelse -Anden plejeseng i hjemmet var ikke gangbart argument mod retten -Nævnet afviste efter samlet vurdering af væsentlighedskrav Nævnet lagde vægt på, at der var en plejeseng i hjemmet.

3 3 Hjemvisning Afgørelse om andre lidelser ved merudgifter3500358-10 Hjemvisning til kommunen, med vejledning om kriterier Eksempel på forkert anvendelse af loven i kommunen Andre lidelser end den, som ydelsen var bevilget på, kunne også give ret til ydelser Ankestyrelsen hjemviste til kommunen mhp. beregning af merudgifter Ikke nok oplysninger om de andre lidelser til at Ankestyrelsen kunne træffe afgørelse Nævnet hjemviste også til kommunen mhp. vurdering

4 4 Hjemvisning Afgørelse om størrelse af merudgifter hos en diabetiker Hjemvisning til kommunen3500100-10 Eksempel på utilstrækkelige oplysninger Ankestyrelsen hjemviste mhp. indhentelse af oplysninger om bla. medicinudgifter, udgifter til fitnesscenter og fodterapeut Kommune og Nævn: Udgifterne oversteg ikke 6.000 kr. Afgørelserne var truffet på baggrund af en revurdering af udgifterne efter diætkost-undersøgelsen.


Download ppt "Hjemvisninger. 2 Hjemvisning Afgørelse om plejeseng3500558-09 Afgørelse, ikke hjemvisning Eksempel på forkerte kriterier for afgørelse i nævn Plejeseng."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google