Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Netværkskoordinatormøde MDI d. 5. februar 2013. At koordinere… koordinator, (lat.koordinere + -ator), person, der er udpeget til at samordne noget. koordinere,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Netværkskoordinatormøde MDI d. 5. februar 2013. At koordinere… koordinator, (lat.koordinere + -ator), person, der er udpeget til at samordne noget. koordinere,"— Præsentationens transcript:

1 Netværkskoordinatormøde MDI d. 5. februar 2013

2 At koordinere… koordinator, (lat.koordinere + -ator), person, der er udpeget til at samordne noget. koordinere, (lat.coordinare, af con- + ordinare ordne), samordne; få til at samarbejde. Gyldendals Encyklopædi

3 Den koordinerende rolle – at facilitere At facilitere er at gøre det lettere for en gruppe mennesker at udrette det de gerne vil Facilitering er styrende på form ikke på indhold

4 Den koordinerende rolle – at facilitere Hvornår oplever du at du som netværkskoordinator faciliterer netværksarbejdet? Hvilke personer/målgrupper faciliteres i arbejdet mod at fremme netværkets mål?

5 Den koordinerende rolle – understøtter samarbejdet Som koordinator sikrer og understøtter man et samarbejde i gruppen Som koordinator ser man de forskellige ressourcer der er i gruppen og sætter dem i spil. Koordinatoren har derfor et godt kendskab til gruppens medlemmer og kender deres styrker og svagheder.

6 Den koordinerende rolle – understøtter samarbejdet Hvordan er du som netværkskoordinator med til at sikre et godt samarbejde i gruppen? Hvad har du som netværkskoordinator lykkes med i forhold til at se de forskellige medlemmers ressourcer og sætte dem i spil?

7 Den koordinerende rolle Hvornår synes jeg at jeg som netværkskoordinator performer godt? Giv et eksempel…

8 Den koordinerende rolle Hvad er forventningerne (fra kollegaer, kommunen, andre) til netværkskoordinatorrollen? Er ”den koordinerende rolle” en dækkende betegnelse for det I som netværkskoordinatorer laver? Er ”den koordinerende rolle” den rette betegnelse for det bindeled i netværket der skal understøtte at netværkene forpligter sig med hinanden?


Download ppt "Netværkskoordinatormøde MDI d. 5. februar 2013. At koordinere… koordinator, (lat.koordinere + -ator), person, der er udpeget til at samordne noget. koordinere,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google