Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

KORT OM DEL •DEL-projektet står for Du Er Lejerne-projektet, hvor vi i fællesskab skaber et nyt image for de almene boligorganisationer i Odense. Det.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "KORT OM DEL •DEL-projektet står for Du Er Lejerne-projektet, hvor vi i fællesskab skaber et nyt image for de almene boligorganisationer i Odense. Det."— Præsentationens transcript:

1

2 KORT OM DEL •DEL-projektet står for Du Er Lejerne-projektet, hvor vi i fællesskab skaber et nyt image for de almene boligorganisationer i Odense. Det gør vi gennem målrettet at arbejde med vores service. •For at lykkes, skal der handlinger til der kan skabe gode oplevelser hos vores lejere. Image er nemlig ikke, hvad vi siger om os selv, men hvad andre siger om os. •Det betyder også, at alle medarbejdere har vigtige roller at spille igennem konkrete handlinger dér, hvor vi møder lejerne. •Det kræver selvfølgelig, at vi har tiden til det, så DEL handler også om, hvordan vi får frigjort ressourcer til at levere denne bedre service til lejerne.

3

4

5 Rum til dig og mig De almene boliger findes, fordi der skal være et alternativ til egen ejerbolig og til de private aktører på boligmarkedet. Vores hjerter banker for den almindelige, den lille, den store, de skæve, den nye, de fremmede. De banker for dig og for mig. Hver dag står vi derfor op for at forstå, forbedre og forenkle lejernes hverdag. Hver dag. Vi skaber rum. I fylder dem op med liv og oplevelser – fra lektiehjælp over opvask til kærestesorg og elskov. Fordi vi ved verden vokser ved at blive delt, deler vi gerne en lille hemmelighed med jer: I hvilken boligform får du som lejer del i overskuddet? Både det menneskelige og det økonomiske? Det gør du hos de almene boliger i Odense

6 Skabt til flere Vores hjerter banker for at skabe rum til dig og mig, ham og hende. Her skal være plads til flest. Velkommen indenfor. Velkommen til boliger for alle.

7 DEL- AMBASSADØRERNE: ”Hvordan vi kan opnå den optimale kontakt til potentielle lejere, sikre at de bliver og er tilfredse lejere – imens vi selv føler arbejdsglæde og faglig stolthed i processen.” ”Et projekt der skal give os bedre tid og forhold ved, at vi giver bedre service, fordi vi ser opgaverne fra lejernes side.” ”Hvordan lærer vi bedre at forstå, hvad vores lejere forventer af os. Vi skal prøve at se situationerne fra lejers side.”

8 Leveregler i DEL-projektet 1.Vi ser gennem lejernes øjne 2.Vi er en menneske-forretning – dvs. lige dele menneske og forretning 3.Vi hjælper og DEL’er 4.Vi er værter, ikke forvaltere – åbne, ikke lukkede 5.Løsningen er fortsat udvikling – ikke en ’kur’ 6.Udviklingen sker gennem hyppige små konkrete og synlige tiltag – handling

9 DEL-strategien Hvorfor?Hvad? Hvordan? Forretning Service Arbejdsgange

10 DELPROJEKTETS MÅLSÆTNINGER HVORDAN – ARBEJDSGANGE •Mål: Lette dagligdagen, bedre støtte i job og bedre udførsel af det. •Handler om: Kompetencer, værktøjer og opgaveløsning i dagligdagen. •Vi skal arbejde med: DEL-kurser til at forbedre kompetencer og udarbejdelse af DEL-værktøjer. Arbejdet skal udmønte sig i nye handlinger – og bedre tid. HVAD – SERVICE •Mål: Bedre og mere effektiv service til lejerne via bedre rutiner og systemer i arbejdsdagen. •Handler om: Hvad indeholder vores service? Det særlige produkt I ”forhandler”. Hvad leverer vi – og ligeså vigtigt: hvad leverer vi ikke. •Vi skal arbejde med: Mødet med lejerne: telefonhenvendelser, e-mail, brev, fællesarealerne. Typer af kontakt og standardisering af opgaver (gøre arbejdet lettere). HVORFOR – FORRETNING •Mål: Glade, tilfredse og loyale lejere. Endnu mere kompetente og gladere medarbejdere. •Handler om: Forbedret image for de almene boliger og styrket økonomi via loyale og tilfredse lejere. Styrket engagement og formål ift. at arbejde i den almene boligsektor. •Vi skal arbejde med: Den måde vi ser verden, lejerperspektiv, nye rammer for arbejdet.

11 Så DEL-projektet handler om.. •At gøre det lettere og sjovere for jer at gå på arbejde…(Arbejdsgange) •…Så det bliver lettere og sjovere at være lejer…(Service) •…og fortælle om det til familie og venner (Forretning)

12 MED ANDRE ORD: ”Hvordan vi kan opnå den optimale kontakt til potentielle lejere, sikre at de bliver og er tilfredse lejere – imens vi selv føler arbejdsglæde og faglig stolthed i processen.” ”Et projekt der skal give os bedre tid og forhold ved, at vi giver bedre service, fordi vi ser opgaverne fra lejernes side.” ”Hvordan oplever vores beboere dig? Eller hvordan tror du, at vores beboere oplever vores organisation. Prøv at tænke som en lejer.” ”Service til beboerne og udvikling af medarbejderne til at give dem service – og lysten til at give dem service. ”At blive bedre til at forstå og kommunikere med lejerne, og yde en bedre service og bedre formidle information.” ”Hvordan lærer vi bedre at forstå, hvad vores lejere forventer af os. Vi skal prøve at se situationerne fra lejers side.” ”Hvordan vi servicerer og møder vores lejere. Hvordan vi kan give en bedre service, og hvordan gør vi det lettere for vores lejere at få svar på deres spørgsmål og henvendelser.” ”Vi skal alle være bedre til at møde lejerne og ansøgerne i øjenhøjde og yde en god service. Det vil også gøre vores arbejdsdag meget bedre.” ”At skabe fælles forståelse mellem lejer og boligorganisation, til glæde for både lejer og boligorganisation.”

13


Download ppt "KORT OM DEL •DEL-projektet står for Du Er Lejerne-projektet, hvor vi i fællesskab skaber et nyt image for de almene boligorganisationer i Odense. Det."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google