Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013"— Præsentationens transcript:

1 Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
2.kl., natur og teknik, AV

2 Hvad ville du/I opnå? Faglige trinmål: At få kendskab til gårdens dyr, vha. læse lette bøger og brug af internettet Digitale dannelsesmål: Skrive deres egen Power Point præsentation af valgte dyr Almene dannelsesmål: Skriv præsentationen med en klassekammerat Beskriv forløbets: Faglige trinmål Digitale dannelsesmål Almene dannelsesmål

3 Hvad gjorde du/I? Jeg valgte de Power Points sider der kunne vælges mellem som skabelon. Der var en forside og 6 sider til at præsentere dyret på mht. udseende, føde, unger, pasning, adfærd samt egen tegning af dyret. Eleverne har efterfølgende læst deres præsentationer op for klassen. Power point præsentation, indsæt billede fra multimedie klip og gemme på fælles drev. Beskriv forløbet: Guide? Skabelon? Evaluering? Programmer? Produkter? Redskaber?

4 Eksempler Indsæt billeder, fil eller tekst fra forløb

5 Hvordan gik det? Det gik nogenlunde. Jeg var meget glad for at have bedt Marita om at hjælpe den 1. uge. Udfordringen var især at holde styr på drevet. Jeg roede noget rundt i det inden jeg fandt ud af at lukke for Master siden, sådan var det vist. Der var også en udfordring i at få dem til at vælge et billede og komme videre derfra! Elevens læring, hvad skriver man til diverse emner! Motivationen var stor, da de kunne se det skred frem. Vi er et skridt videre i at bruge computeren på klassen. Evaluering? Udfordringer? Elevers læring? Elevers motivation? Værdi?

6 Hvad har du/I lært? Det er ok at have en computer kompetent lærer med og så kan jeg måske klare det selv efter et par dages hjælp. Det er godt at følges ad i starten af timen, indtil at tingene kører på skinner og de selv skal have lov. Vil gerne prøve at sætte lyd på næste gang. Det var computerne ikke klar til på daværende tidspunkt. Næste gang? Opnå/undgå?

7 Andet? Jeg kunne godt tænke mig at have sendt noget tekst fra elevernes præsentationer men det kunne jeg ikke få den til.


Download ppt "Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google