Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lolland Kommune Team Margretecentret Frontlinjegruppen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Lolland Kommune Team Margretecentret Frontlinjegruppen"— Præsentationens transcript:

1 Lolland Kommune Team Margretecentret Frontlinjegruppen
Læringsseminar 1 November 2013

2

3 Team Margretecentret Praktikvejleder 5 år Margretecentret
Tina Rydberg Jensen, SSA Praktikvejleder 5 år Margretecentret Lisbeth Sørensen, Plejehjemsassistent KUA palliation, Praktikvejleder 10 år på Margretecentret Carina Andersen Team leder på Margretecentret 5 år på Margretecentret. Snjezana Seric, SSA KUA rehabilitering 6 år på Margretecentret

4 Vores arbejdsplads Margretecentret er et plejecenter med plads til 56 borger, heraf 5 midlertidig boliger. Der er pt. 7 ledige boliger. Der er ca. 50 ansatte med forskellige sundhedsfaglige uddannelser. Huset er delt op i 4 mindre afsnit med tæt samarbejde. Vores borger sammensætning er lige fra psykiske syge, svært demente og almen aldersvækkelse. Margretecentret ligger i Maribo, i skønne natur omgivelser, tæt ved golfbane og Maribo søerne. Omgivelserne er rige på dyreliv, så som rådyr, egern og fugle. Margretecentret har både kat og høns, som borgerne er meget glade for. Der er også besøgshunde, hvilket giver stor glæde i hele huset.

5 Team Margretecentret Det positive er, at Lolland kommune har klare retningslinjer og procedurer, som er tilgængelige for alle medarbejdere via Intranet. Vi har et tæt tværfaglig samarbejde med andre sundhedsfaglige grupper, så som sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter og praktiserende læge. Men … da vi er mange medarbejdere i teamet, er udfordringen at få implementeret de nye arbejdsgange.

6


Download ppt "Lolland Kommune Team Margretecentret Frontlinjegruppen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google