Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde."— Præsentationens transcript:

1 Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Fejlen ved kvinder Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang tid på den dér ?” Og Herren svarede: “Har du set alle specifikationer, jeg skal rette mig efter for at forme hende ?"

2 “Hun skal kunne vaskes men skal ikke være lavet af plast, ha’ mere end 200 bevægelige led som alle skal kunne skiftes ud, og hun skal kunne fungere på al slags mad, hun skal ha’ en favn som kan rumme flere børn samtidig, hun skal kunne gi’ et kram som kan hele alt fra et skrabet knæ til et knust hjerte, og alt dette skal hun kunne med bare to hænder”.

3 Engelen blev forundret over alle disse egenskaber.
“Bare to hænder....Umuligt !“ Og dette er bare en standardmodel ?! “Der er for meget arbejde til en enkelt dag... Vent til i morgen og gør hende færdig dér“.

4 Engelen nærmede sig og rørte ved kvinden.
Det vil jeg ikke, protesterede Herren. Jeg er så tæt på at fuldende denne skabning, som er mit hjertes favorit. Hun helbreder sig selv, når hun er syg, og hun kan arbejde 18 timer i døgnet. Engelen nærmede sig og rørte ved kvinden.

5 “Kan hun tænke ?" spurgte engelen. Gud svarede:
“Men du har lavet hende så blød, Herre.” “Hun er blød", sagde Gud, “men jeg har også gjort hende stærk. Du kan ikke forestille dig, hvad hun kan udholde og overkomme.“ “Kan hun tænke ?" spurgte engelen.  Gud svarede: “Ikke bare kan hun tænke, men hun kan også ræsonnere og forhandle."

6 “Hun er ikke utæt... Det er en tåre“, rettede Herren ham.
Engelen blev opmæksom på noget, strakte hånden frem og rørte ved kvindens kind... “Herre, det ser ud som om denne model er utæt ! Jeg tror, at du har lagt for mange byrder på hende.”  “Hun er ikke utæt... Det er en tåre“, rettede Herren ham. “Hvad er den til ?" spurgte engelen.

7 Dette gjorde stort indtryk på engelen; “Du er et geni, Herre.
Og Gud sagde: “Tårerne er hendes måde at udtrykke sig på, hendes sorg, hendes tvivl, hendes kærlighed, hendes ensomhed, hendes lidelse og hendes stolthed.” Dette gjorde stort indtryk på engelen; “Du er et geni, Herre. Du har tænkt på alt. Kvinden er virkelig vidunderlig !"

8 Hun besidder lykke, kærlighed og meninger.
Det er hun ! Kvinden har styrker, som forundrer manden. Hun tåler vanskeligheder, hun bærer tunge byrder. Hun besidder lykke, kærlighed og meninger. Hun smiler, når hun vil skrige. Hun synger, når hun vil græde. Græder, når hun er lykkelig og ler, når hun er bange.

9 Hun slås for det, hun tror på. Hun står op imod uretfærdighed.
Hun ta’r ikke et “nej” for et svar, når hun tror at der findes en bedre løsning. Hun gi’r sig selv, for at familien skal trives. Hun følger en veninde til lægen, fordi veninden har lægeskræk. Hun elsker betingelsesløst.

10 Hun bli’r glad, når hun hører om en fødsel eller et bryllup.
Hun græder, når hendes børn sejrer. Hun glæder sig over, at det går hendes venner godt. Hun bli’r glad, når hun hører om en fødsel eller et bryllup.

11 Hendes hjerte bli’r knust, når et familiemedlem eller en ven dør.
Men hun finder selv styrken til at komme videre. Hun ved, at et kys og et kram kan hele et knust hjerte.

12 Hun glemmer, hvad hun er værd.
Men der er en fejl ved kvinden: Hun glemmer, hvad hun er værd.

13 Send denne hilsen til dine veninder for at minde dem om, hvor fantastiske de er... Send den også til de mænd, du kender, for engang imellem trænger de til at blive mindet om det !


Download ppt "Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google