Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mission HVORFOR er vi her og hvad vil vi opnå ? DVL skaber gode vandreoplevelser for hele livet, hvor vi får mere end vandring Socialt samvær Det er sikkert.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mission HVORFOR er vi her og hvad vil vi opnå ? DVL skaber gode vandreoplevelser for hele livet, hvor vi får mere end vandring Socialt samvær Det er sikkert."— Præsentationens transcript:

1 Mission HVORFOR er vi her og hvad vil vi opnå ? DVL skaber gode vandreoplevelser for hele livet, hvor vi får mere end vandring Socialt samvær Det er sikkert at gå med os Nye oplevelser Nye steder Motion Hvorfor skal man gå med os og ikke bare gå en tur selv eller med andre foreninger ?

2 Vision Hvad VIL vi (opfattes som) Vi vil være den mest kendte vandreforening i Danmark Alsidig Vi dækker behovet Ture og rejser af høj kvalitet Aktiv markedsføring Tidssvarende Brand Formidling Vi er sociale med gode værdier

3 Nuv. formål er vores Mål (begrebsforvirring idet de kaldes formål) Vi vil give medlemmerne tilbud om vandreture og andre sundhedsfremmende aktiviteter inden for rammerne af et alsidigt foreningsliv Vi vil fremme interessen for et aktivt friluftsliv Vi vil fremme en ansvarlig brug af naturen Vi vil arbejde for at sikre mulighederne for færden og ophold i naturen Vi vil støtte bevarelsen og oprettelsen af gode og billige overnatningssteder til gavn for friluftslivet Vi vil fremme interessen for friluftsprægede ture Vi vil fremme international forståelse og samarbejde.

4 Strategi 2016-2017 ? Vi øger interessen for friluftsprægede ture og dermed fremme interessen for et aktivt og sundt friluftsliv. Vi brander DVL som en moderne, tidssvarende og aktiv forening, der modsvarer den voksne befolknings demografi. Vi giver medlemmerne mange og alsidige tilbud på gode vandreture. Vi arbejder medlemsmæssigt for kvalitet fremfor kvantitet. Vi arbejder for et godt internt samarbejde på tværs af geografi og interesser. Vi støtter de frivillige bedst muligt med kompetenceudvikling og ressourcer samt god intern kommunikation. Vi støtter stiarbejde og uafhængige vandrere med stiarbejde. Vi sikrer en stabil og solid økonomi i foreningen.

5 Kommunikation og systemer Møder med udbydere – Mediegruppen – Groupcare – Capto/Synergi – Place2Book – En ingeniør Peytz og Co.


Download ppt "Mission HVORFOR er vi her og hvad vil vi opnå ? DVL skaber gode vandreoplevelser for hele livet, hvor vi får mere end vandring Socialt samvær Det er sikkert."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google