Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Overlægerådsmøde den 18.12 2014 AMH &HvH. Dagsorden 18.12.14 Spørgsmål til Direktionen Informationer fra Direktionen Evt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Overlægerådsmøde den 18.12 2014 AMH &HvH. Dagsorden 18.12.14 Spørgsmål til Direktionen Informationer fra Direktionen Evt."— Præsentationens transcript:

1 Overlægerådsmøde den 18.12 2014 AMH &HvH

2 Dagsorden 18.12.14 Spørgsmål til Direktionen Informationer fra Direktionen Evt.

3 Spørgsmål Digitale tidskrifter Håndhygiejne Auditorierne Kalenderindstillinger

4 Hvorfor ændres mulighederne for og adgangen til lægevidenskabelige tidsskrifter sig med jævne mellemrum? Det er besværligt og undertiden umuligt, når litteratur skal findes frem. Hvem har ansvaret for vores digitale tidskriftstilgang?

5 Bestil litteratur m. fjernadgang : Oprette dig som hospitalslåner her.hospitalslåner her Klik på forsker ved et hospital og udfyld blanketten. Vælg en adgangskode og en pinkode. E-mail skal være din Regionh-arbejdsmail. Efter indmeldelsen modtager du et 6-cifret lånernr, som sammen med den valgte adgangskode benyttes til fjernadgang og til bestilling af materiale. For at få aktiveret dit lånernummer til fjernadgang, skal du sende en mail til fjernadgang@kb.dk og bede om at få aktiveret din adgang.fjernadgang@kb.dk Med venlig hilsen Tove Svendsen Bibliotekar Medicinsk forskningsbibliotek Afsnit 5801 Rigshospitalet

6 Håndhygiejne 8. Dec 2014 Jakob Burcharth1, Hans-Christian Pommergaard1, Mahdi Alamili2, Anne Kjærgaard Danielsen3, Jacob Rosenberg1 1) Center for Perioperativ Optimering, Gastroenheden, Kirurgisk Sektion, Herlev Hospital 2) Kirurgisk Afdeling, Køge Sygehus 3) Professionshøjskolen Metropol, København Ugeskr Læger 2014;176:V66434 http://ugeskriftet.dk/videnskab/hver-femte-kirurg-vasker-ikke-haender-efter- toiletbesoeg-et-etnografisk-feltstudie Hvorfor skal du have Hepatit A vaccination inden julfrokosten? Fordi der er buffet, og jeg har hørt at der kommer nogle kirurger med til festen!

7 Regionens udbud af Håndhygiejnekursus som e-learningsmodul, der skal bestås af samtlige medarbejdere med patientkontakt, er kilden til irritation og i manges øjne tidsspilde. Mange har brugt mere end en time på at ”bestå” kurset, og nogle er ikke bestået endnu! Antallet af svar-kombinationer og valg er ikke ubetydeligt og undertiden ulogiske og inkonsekvente. Er der evidens for, at et sådant modul, der formentlig koster hospitalet mindst 1½ årsværk at gennemføre (RegionH: 15 årsværk) har en signifikant betydning på nosokomielle infektioner? - eller er det et velgennemført eksempel på, hvordan man undgår ”Fokus og forenkling”. Budskabet er vel grundlæggende, at man skal spritte sine hænder før man går ind til en patient samt når man forlader patienten igen, samt at man vasker sine hænder, hvis der er synligt snavs?

8 Auditorieforholdene på HvH

9 Hvidovre Hospital er på en lang række områder et fremmeligt universitetshospital nationalt såvel som internationalt. Imidlertid er auditorie 3 & 4 på HvH i en overordentlig dårlig stand med nussede og ødelagte sæder, nedfaldne gardiner og dysfungerende AV udstyr. Det er pinligt i dette miljø, at skulle afholde nationale og internationale og endsige lokale HvH møder og symposier. Er der planer om en istandsættelse og opgradering af auditoriet til moderne tider?

10 Kalenderindstillingerne i Outlook

11

12 Kalenderindstillingen i Outlook. Der efterspørges mulighed for igen at kunne anvende kalender indstillinger i Outlook, så brugeren selv bestemmer hvor meget andre skal kunne læse i ens kalender. Denne indstillingsmulighed er ændret efter beslutning angiveligt af den udvidede direktørkreds i RegionH, hvorefter alle egne indstillinger nulstilles hver weekend, så alle kan læse ens kalenderindhold. Denne specielle offentliggørelse gælder ikke direktører.

13


Download ppt "Overlægerådsmøde den 18.12 2014 AMH &HvH. Dagsorden 18.12.14 Spørgsmål til Direktionen Informationer fra Direktionen Evt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google