Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er god forskningsformidling i sociale webmedier? Thomas Söderqvist Museumschef Medicinsk Museion Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Københavns Universitet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er god forskningsformidling i sociale webmedier? Thomas Söderqvist Museumschef Medicinsk Museion Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Københavns Universitet."— Præsentationens transcript:

1 Hvad er god forskningsformidling i sociale webmedier? Thomas Söderqvist Museumschef Medicinsk Museion Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Københavns Universitet

2

3

4 ”den diskussion, der føres i medierne, nødvendigvis må være mere enkel end den videnskabelige diskussion, der føres i artikler og på konferencer”. Medierne har et krav om ”enkle budskaber i one- liner-form” Der er ikke mulighed for ”mellemregninger … i det offentlige rum Derfor indebærer forskningsformidling i medierne en ”nødvendig simplifikation”.

5

6

7

8

9

10

11


Download ppt "Hvad er god forskningsformidling i sociale webmedier? Thomas Söderqvist Museumschef Medicinsk Museion Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Københavns Universitet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google