Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvem er vi?  Vi er studerende på EAL’s MMD Film & Animation.  Vi elsker det vi laver.  Vi gør alt for at kunderne er tilfredse.  Vi er en innovativ.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvem er vi?  Vi er studerende på EAL’s MMD Film & Animation.  Vi elsker det vi laver.  Vi gør alt for at kunderne er tilfredse.  Vi er en innovativ."— Præsentationens transcript:

1

2 Hvem er vi?  Vi er studerende på EAL’s MMD Film & Animation.  Vi elsker det vi laver.  Vi gør alt for at kunderne er tilfredse.  Vi er en innovativ design gruppe.

3 Design

4 Design 2 Simple texture er brugt for at give en ”tegneserie-agtig” fornemmelse

5 Problemstilling Hvorledes kan et nystartet designfirma udvikle en nytænkende og oplevelsesrig installation til H.C. Andersen festivallen (kunden), der henvender sig til relevante målgrupper?

6 Løsning Ved hjælp af 2D og 3D elementer, samt lasershow med røg vil vi skabe en anerledes, spændende og levende genfortælling af H.C.Andersens klassiske eventyr ”Kærestefolkene” Vi vil sigte efter at gøre et gammelt eventyr attraktivt For en ny generation, vha. moderne teknik.

7 Anvendelighed Vores løsning er anvendelig fordi vi beskæftiger os med et originalt eventyr, hvor historien og budskabet bevares som originalen. Eventyret vil blive en sanseoplevelse illustreret vha. Et sammenspil mellem lasershow røg, 3D og 2D.

8 Hvorfor os? Hvad får I ud af det? I får en moderne fortælling af et klassisk eventyr, som forhåbentlig geninspirere unge mennesker og børn. Hvad får vi ud af det? Det her er en chance for os til at vise vores evner og færdigheder.

9 Kontakt Data Peter M. Kragelund Kristoffer Moth Jon Tvilum peter.kragelund@yahoo.com Moth1993@hotmail.com jon@tvilum.netpeter.kragelund@yahoo.comMoth1993@hotmail.com jon@tvilum.net


Download ppt "Hvem er vi?  Vi er studerende på EAL’s MMD Film & Animation.  Vi elsker det vi laver.  Vi gør alt for at kunderne er tilfredse.  Vi er en innovativ."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google