Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

TV- og filmreklamer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "TV- og filmreklamer."— Præsentationens transcript:

1 TV- og filmreklamer

2 Producent Produkt Forbruger Reklame Som producent lægger man en strategi for, hvordan forbrugeren skal påvirkes, Inden man laver reklamen. Ingen af de elementer, som indgår i reklamen er tilfældige. Alt er gennemtænkt til mindste detalje og alt har en betydning. Reklamerne forsøger at overbevise forbrugeren via lyd og billede samt tekst og argumentation.

3

4

5 Ordet reklame kommer fra det latinske ord ”clamare”, og det betyder ”at råbe”.
Reklamen råber for at få andres opmærksomhed eller for at blive hørt. Reklamer er producentens råb til forbrugeren, for hvis vi hører råbet, er der større chance for at vi køber produktet. Det koster i primetime over i minuttet for at få sendt en reklame, så derfor anstrenger producenterne sig om at skabe overbevisende reklamer og at afdække forbrugerens ønsker og behov.

6

7 Når vi arbejder med tekster, så opdeler vi dem i to klasser foruden genrer. De to klasser er:
Fiktive (opdigtede) Og Ikke-fiktive (som har forbindelse med virkeligheden) Reklamer bruger fiktive fortællermåder, men de er ikke-fiktive per definition, da de har en direkte forbindelse til virkeligheden – disse kalder vi sagprosa. Og reklamerne er derfor sagprosa selvom de anvender fiktionens måder at fortælle på. Der er derudover forskellige genrer indenfor reklamer.

8 Reklamer indgår også ofte i en form for sketch,
for når vi griner, nyder vi øjeblikket og forbinder det pågældende brand med humor og når vi slapper af og griner, glemmer vi som regel, at vi er udsat for påvirkning.


Download ppt "TV- og filmreklamer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google