Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Erindringsindsamling

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Erindringsindsamling"— Præsentationens transcript:

1 Erindringsindsamling
2019

2

3 Rustvognen tilhører ligkistesnedker Lars Christian Nielsen (havde forretning i Søndergade). Hans nevø sendte mig engang denne kommentar. Hvis du kan få fat på Fyens Stiftstidende for søndag d. 11. februar, kan du på s.4. se et foto, der viser min onkel Kristian impliceret i en bilulykke. Jeg ringede til hans datter Anny, som ikke kendte til historien. Senere ringede hun tilbage. Hun havde nu talt med sin broder Poul, som udmærket kunne huske begivenheden. Da han far kom hjem og fortalte om hændelsen (det var naturligvis damen, der var cyklet lige ud foran hans rustvogn - mon hun mener det samme?) kunne han tilføje, at en af tilskuerne inde på fortovet højlydt bemærkede: Nå, kan han nu ikke få kunder nok! Han kunne godt selv se det komiske i situationen. En kvindelig cyklist er ramt af en rustvogn på Gråbrødre Plads (Sct. Gertruds Stræde i baggrunden). Hun bæres her væk på en båre, men slap dog med en hjernerystelse. I baggrunden ses Vilhelm Hansen (Linoleums Hansen) samt B. Nordskovs Skotøjsforretning.

4 Budgetforliget for 2019 Kære Michael,
Jeg har efter bedste evne forsøgt at samle lidt om vores erindringsindsamling. Op til byjubilæet i 1988 besluttede byrådet at udgive en samlet skildring af byens historie fra de ældste tider og frem til jubilæumsåret … En ny erindringsindsamling skal følge op og opsamle historien om generationerne, der oplevede efterkrigstidens Odense. Erindringer er ikke kun populært læsestof. Mange mennesker drømmer også selv om at skrive deres egen historie. Derfor har vi før drøftet at lave et lokalhistorisk erindringsværksted i Historiens Hus, hvor folk kunne få hjælp og vejledning i erindringsskrivning. I dag vil en erindringsindsamling nok skulle laves på en lidt anderledes måde, idet den nye digitale virkelighed åbner nye muligheder. Der bør nok være en kombination af mange indsamlingstiltag; nogle skal have hjælp til at skrive, mens andre klarer det hele selv.

5 Målgruppe? Hvem? Hvad? Hvordan? Præmier?

6 Personer i Odense over 60 år: 47.185
Personer undtaget for e-boks: (18,4%)

7

8 Nej Johnny Wøllekær kommunen har aldrig kommunen henvendt sig på lignende måde vores E boks er ikke til reklame eller  til at gøre opmærksom på erindringsindsamlingen og for 40.år siden havde vi ikke nogen E Boks Noget tyder på at du ikke ved hvad en egentligt er E Boks er. Hvis  kommunen fremover skal reklamerer for noget skal man benytte vores  E Mail adresse ikke vores e Boks. Det har intet at gøre med at brevet er til Gene, brevet er helt ok men i må ganske enkelt ikke benytte folks  E Boks til sådanne formål, husk næste gang skal i benytte vores E Mail adresse eller Brev. 

9

10

11

12

13

14 De glade budskab skal ud!

15 De glade budskab skal ud! - Byens historie - Byens historie
Din historie - Byens historie Din historie - Byens historie

16 Pressen

17 Skriveværksted

18 Fremtiden

19


Download ppt "Erindringsindsamling"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google