Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

LP ledertalentudviklingsforløb

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "LP ledertalentudviklingsforløb"— Præsentationens transcript:

1 LP ledertalentudviklingsforløb
Afslutningsseminar LP ledertalentudviklingsforløb 17. Maj 2018

2 Hvorfor fokus på ledertalentudvikling
Undersøgelser viser at det rette miks af interne og eksterne rekrutteringer (med fleste interne) giver de bedste organisationer. Vigtigt at nye ledere både kan og vil (og ved hvad de går ind til). Afklaringen er vigtig for både organisation og den enkelte. Vi kan generelt rekruttere ledere, men ansøgerfelterne må gerne blive bredere.

3 Et tilbageblik på nogle af målene...
Øge lederpotentialet internt i organisationen % er i lederjob om et år Første tværgående ledertalentudviklingsforløb i kommunen flere tværgående samarbejdsrelationer Et uddannet mentorkorps Organisationsudvikling

4 Et ambitiøst og strategisk vigtigt projekt
Talenter Nærmeste ledere Caseproducenter UCN AGORA Mentorer

5

6 Øget fokus på ledelse i det offentlige
Fra ledelseskommissionen: Offentlig ledelse er en særlig disciplin Mere ledelse og mindre styring Ledere skal sætte retning, sætte holdet, udvikle sig selv og organisationen Borgeren skal i centrum – samarbejde på tværs Ledelse ”tæt på” med fokus på og viden om kerneopgaven (både fag-faglighed og ledelsesfaglighed)

7 33 talenter har gennemført forløbet

8 TRIO`EN Talent Mentor Leder

9 Organisationens læring fra forløbet
Vi har fået gennemført et struktureret og veltilrettelagt forløb – læring for alle deltagere – og værdifuld viden til næste forløb. Gode input til løsninger af konkrete cases både generelle og mere specifikke.

10 De næste skridt Grundig evaluering af forløbet
Talenter færdiggøre lederuddannelse Talenter tilbydes fortsat øvebaner Talenterne er tilbudt Reflector test Nyt forløb – hvornår og hvordan afklares i efteråret 2018? Etablering af et tværgående mentorkorps?

11


Download ppt "LP ledertalentudviklingsforløb"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google