Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Styrk foreningen Team – udnyttelse af kompetencer og ressourcer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Styrk foreningen Team – udnyttelse af kompetencer og ressourcer."— Præsentationens transcript:

1 Styrk foreningen Team – udnyttelse af kompetencer og ressourcer

2 “Nobody is perfekt but a team can be”
citat Raymond Meredith Belbin Bestyrelsen er det centrale omdrejningspunkt i mange foreninger. Derfor er det også vigtigt at have fokus på jer som team så bestyrelsen og foreningen kommer til at spille bedst muligt.

3 Team Et team skal være i FORM:
Der skal være en der Fornyer – kommer med nye ideer Der skal være en der holder Orden og sætter i systemer Der skal være en der sørger for at vi når nogle Resultater Og der skal være Medmennesket, der søger for at vi spiller godt sammen Ingen personer kan det hele og fordelen ved at være et team, der arbejder sammen, er at der er flere strenge at spille på. Sagt i sportens termologi, så er det vigtigt at have en bestyrelse der er i FORM. Der skal være fornyeren – der kommer med gode ideer og tænker udvikling, der skal være ordensmennesket, der sørger for planer og skemaer samt at der bliver lavet hvidbøger og årshjul m.m. . Foreninger er også afhængige af, at der er nogle handlings- og resultatmennesker, der får tingene til at ske og sørger for at der kommer action på de ideer fornyeren kaster i luften. Endeligt at det vigtigt at der er medmennesket, der er obs på hvordan bestyrelsen arbejder sammen og hvordan de forskellige personer trives bedst. Det er vigtigt at have forskellige personer og kompetencer i en gruppe, der skal fungere godt og få udrettet noget. Helt så forsimplet som de 4 FORM teamroller er det dog ikke, men det er noget af det vi arbejder i dybden med i løbet af kurset.

4 Mig og mit Team

5 Det stærke Team

6 Det stærke Team Samspil Sådan spiller vi hinanden gode

7 Det stærke Team


Download ppt "Styrk foreningen Team – udnyttelse af kompetencer og ressourcer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google